Ronney Professional versterkende shampoo tegen haaruitval L-Arginina Complex 1000 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Haarshampoo met L-arginine is een product dat voordelen biedt voor haar dat gevoelig is voor uitval en verzwakt haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Ronney Professional versterkende anti-haaruitval shampoo L-Arginina Complex 1000 ml

Haarshampoo met L-arginine is een product dat voordelen biedt voor haar dat vatbaar is voor uitval en verzwakt haar. Dit is waarom je het zou moeten gebruiken:

-Voorkomen van haaruitval: L-arginine is een waardevol aminozuur dat overmatig haarverlies kan helpen voorkomen. Het werkt ten goede aan de haarzakjes, versterkt deze en ondersteunt groeiprocessen.

-Versterking van het haar: Shampoo met L-arginine helpt verzwakt haar te versterken, waardoor het beter bestand is tegen beschadiging en breuk. Dit is vooral belangrijk voor mensen met dun of kwetsbaar haar.

-Haar wordt sterk en glanzend: Regelmatig gebruik van deze shampoo kan ervoor zorgen dat uw haar er gezond, sterker en glanzender uitziet.

-Shampoo met L-arginine is een goede keuze als je haar zwak, dun of overmatig uitvalt. Houd er echter rekening mee dat de effecten zichtbaar kunnen zijn na regelmatig en langdurig gebruik van het product. Het is ook de moeite waard om voor een algeheel gezond dieet en levensstijl te zorgen om de conditie van je haar van binnenuit te verbeteren.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de shampoo in nat haar, was het en spoel het grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, natriumchloride, cocamide DEA, Macadamia Intergrifolia-zaadolie (macadamia-olie), natriumlaurylglucosecarboxylaat, cocamidopropylbetaïne, natriumcocoylglutamaat, parfum, benzylbenzoaat, glycerine (glycerine), natriumcacamphoacetaat, laurylglucoside, tetranatrium EDTA, Citroenzuur, Polyquaternium-7, Methylchloorisothiazolinone, Linallol, Methylisothiazolinone. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112791
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5060589154667

Ronney Professional...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies