Ronney Professional regenererende shampoo voor droog en beschadigd haar Multi Fruit Complex 1000 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Regenererende shampoo voor droog en beschadigd haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ronney Professional regenererende shampoo voor droog en beschadigd haar Multi Fruit Complex 1000 ml

Regenererende shampoo voor droog en beschadigd haar is een uitstekende keuze voor mensen die de gezondheid en het mooie uiterlijk van hun haar willen herstellen. Dit is waarom het de moeite waard is om dit product te kopen:

-Fruitige formule: De shampoo bevat een fruitige formule die frisheid en energie in uw haarverzorging brengt. Hierdoor zorg je niet alleen voor de conditie van je lokken, ale omring je jezelf ook met de aangename geur van fruit, wat het verzorgingsproces ontspannender kan maken.

-Regeneratie en hydratatie: Deze shampoo is gemaakt om het optimale niveau van hydratatie van het haar te herstellen. Dankzij dit krijgt droog en beschadigd haar een intensieve regeneratie, wat hun conditie verbetert.

-Mooie geur: De geur van fruit is niet alleen een genot voor de zintuigen, maar ook een bijkomend voordeel van deze shampoo. Het is een gevoel van frisheid en ontspanning dat u vergezelt terwijl u uw haar verzorgt.

-Bescherming en glans: de regenererende shampoo hydrateert niet alleen, maar beschermt het haar ook tegen verdere schade. Als resultaat worden uw lokken beter bestand tegen externe factoren en krijgen ze een gezonde glans.

Al deze eigenschappen maken de regenererende shampoo voor droog en beschadigd haar een uitstekende keuze als je voor de gezondheid en schoonheid van je haar wilt zorgen terwijl je geniet van een ontspannende haarverzorgingservaring.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de shampoo in nat haar, was het en spoel het grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, natriumchloride, cocamide DEA, glycerine (glyerine), tocoferylacetaat (vitamine E), ascorbinezuur (vitamine C), parfum, polyquaternium-7, tetranatrium-EDTA, citroenzuur, natriumbenzoaat, kalium Sorbate, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112793
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589154674

Ronney Professional...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies