• -15%
  • 15%

Ronney Professional Voedende Shampoo voor dof en droog haar Aloe Ceramiden 1000 ml

€ 3,91
€ 4,60
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 4,60

Voedende shampoo voor droog en dof haar met aloë en ceramiden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Ronney Professional Voedende Shampoo voor dof en droog haar Aloe Ceramides 1000 ml

Voedende shampoo voor droog en dof haar met aloë en ceramiden is een uitstekend product dat uw kapsel uitgebreid verzorgt. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van deze shampoo:

-Aloë in de samenstelling: Aloë staat bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen. Het werkt als een natuurlijke bevochtiger en helpt water in de haarschubben te binden. Dit is een ingrediënt dat helpt het juiste niveau van haarhydratatie te herstellen.

-Ceramiden in de samenstelling: Ceramiden spelen een sleutelrol bij het opnieuw opbouwen van de lipidenbarrière van het haar. Ze helpen vocht in het haar vast te houden, waardoor het elastischer en flexibeler wordt. Bovendien bieden ceramiden bescherming tegen beschadigingen.

-Voldoende hydratatie: De shampoo hydrateert het haar perfect, wat uiterst belangrijk is, vooral voor droog en dof haar. Een goede hydratatie helpt de glans en zachtheid van uw kapsel te herstellen.

-Voedende werking: Dankzij het gehalte aan aloë en ceramiden voedt de shampoo het haar en versterkt het van binnenuit. Dit maakt de lokken beter bestand tegen beschadiging en gemakkelijker te stylen.

-Voor droog en dof haar: Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor droog en dof haar dat speciale aandacht en verzorging vereist.

Door deze shampoo te gebruiken, kun je genieten van gezond, gehydrateerd haar dat er elke dag mooi en glanzend uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de shampoo in nat haar, was het en spoel het grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne (betaïne), natriumchloride, cocamide DEA, glycerine (glycerine), ceramide NP (ceramiden), parfum, polyquaternium-7, melklipiden (melklipiden), fytosfingosine, tetranatrium-EDTA, dinatriumfosfaat, Melkzuur (melkzuur), Citroenzuur (citroenzuur), Chloorhexidinedigluconaat, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, CI 19140, CI 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112795
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589155923

Ronney Professional...

€ 4,60 € 3,91
group_work Toestemming voor cookies