Hairmate Kissy zacht reinigende shampoo voor beschadigd haar 250 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

De shampoo is bedoeld voor de verzorging van dun, broos en beschadigd haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Hairmate Kissy zacht reinigende shampoo voor beschadigd haar 250 ml

De shampoo is bedoeld voor de verzorging van dun, broos en beschadigd haar. Het biedt een zachte en effectieve reiniging van zowel de hoofdhuid als het haar. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en de voordelen ervan:

-Pitanga-fruitextract: dit extract helpt het haar te voeden, waardoor het gladder en gemakkelijker doorkambaar wordt. Bovendien zorgt het voor haarvolume, wat vooral gunstig is voor dun haar.

-Uyaku-wortel: Deze wortel, ook bekend als Stefania-wortel, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en helpt bij het beheersen van overmatige vettigheid van de hoofdhuid. Hierdoor worden problemen met overmatig oliën voorkomen.

-Bescherming tegen vrije radicalen: "KISSY" shampoo bevat ingrediënten die het haar helpen beschermen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen haarbeschadiging veroorzaken, dus bescherming hiertegen is belangrijk.

-Zachte vochtinbrengende formule: De shampoo is zacht hydraterend, wat betekent dat het het haar hydrateert zonder het te verzwaren. Dit is gunstig, vooral voor fijn haar dat zwaar kan worden belast door zware producten.

-Zacht reinigende eigenschappen: "KISSY" shampoo heeft zacht reinigende eigenschappen, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik. Het heeft ook geen invloed op de structuur van geverfd haar, dus het is een goede keuze voor de verzorging van dergelijk haar.

Shampoo ontworpen voor zachte en effectieve verzorging van dun, broos en beschadigd haar. De ingrediënten helpen het haar opnieuw op te bouwen en te versterken, zorgen voor volume en beschermen tegen hoofdhuidproblemen. Het kan elke dag gebruikt worden en is vriendelijk voor gekleurd haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een geschikte hoeveelheid shampoo aan op de hoofdhuid. Masseer uw hoofdhuid zachtjes met shampoo gedurende 2-3 minuten en spoel grondig uit.

SAMENSTELLING

Moringa-olie, Pitanga-fruitextract, Uyaku-wortelextract, plantenkeratine.

Aqua , natriumcocoylisethionaat, cocamidopropylbetaïne, cocoglucoside, glycerine, dimethicon PEG-8 Meadowfoamate, Coconut , acrylaten / vinylneodecanoaat-crosspolymeer, moringa-olie / gehydrogeneerde moringa-esters, Eugenia Uniflora-fruitextract, Lindera Strychnifolia-wortelextract, Guar-hydroxypropyltrimoniumchloride , Palmitoyl Myristyl Serinaat, Amodimethicon, PEG-120 methylglucose trioleaat, glycoldistearaat, Laureth-4, propaandiol, gehydrolyseerde plantaardige eiwitten, siliconen quaternium-18, Trideceth-6, Trideceth-12, natriumisethionaat, natriumpolyacrylaat, PEG-8, PEG-8/SMDI-copolymeer, tocoferol, Calcium , tinoxide, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, natriumchloride, citroenzuur, natriumhydroxide, CI 16255, CI 77891. De volledige, actuele INCI-samenstelling is altijd beschikbaar bij verpakking

114046

Specifieke referenties

ean13
5904365746014

Hairmate Kissy zacht...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies