Barwa Ziołowa Kruidenshampoo voor verzwakt haar en roos Zwarte Raap 480 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Versterkt het haar, vermindert vettigheid en bestrijdt roos

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

Barwa Ziołowa Kruidenshampoo voor verzwakt haar en roos Zwarte Raap 480 ml

Black Turnip Shampoo is speciaal gemaakt voor de verzorging van verzwakt haar, gevoelig voor roos. Reinigt effectief zowel het haar als de hoofdhuid, waardoor hun toestand zichtbaar verbetert. Deze kruidenshampoo verwijdert effectief onzuiverheden uit het haar en de hoofdhuid en biedt tegelijkertijd een intensieve verzorging. Zwarte raapextract heeft een versterkend effect, vermindert overtollig talg, bestrijdt roos en voorkomt herhaling ervan. Regelmatig gebruik van de cosmetica zorgt voor zichtbare resultaten, waardoor het haar glad en zacht wordt. Keratinehydrolysaat, aanwezig in de shampoo, voedt de haarstructuur en herstelt de glans en het gezonde uiterlijk.

Ingrediënten:

-Zwarte raapextract: versterkt het haar, vermindert vettigheid en bestrijdt roos.

-Keratinehydrolysaat: voedt en herstelt de haarstructuur.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng shampoo aan op nat haar. Masseer zachtjes totdat er schuim ontstaat. Grondig spoelen. Herhaal de handeling indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, cocamide DEA, PEG-75 lanoline, natriumchloride, cocamidopropylamineoxide, gehydrolyseerde keratine, propyleenglycol, Raphanus Sativus-extract, citroenzuur, parfum, methylchloorisothiazolinone, methylisothiazolinone, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114597
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902305007386

Barwa Ziołowa...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies