Eveline Argan & Keratin Haarconditioner 8in1 200 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Eveline Argan+Keratin Argan haarconditioner 8 in 1 regenereert, hydrateert en herstelt intensief geverfd, gebleekt en beschadigd haar Innovatief formule rijk aan geavanceerde actieve ingrediënten, werkt in synergie met arganolie en vloeibare keratine, beschermt effectief de kleur en geeft het haar glans.Hydrateert, voedt en regenereert de haarvezel intensief.Onmiddellijk na het aanbrengen wordt het haar gevoed en glanzend.Gemakkelijk te kammen en ze wijken niet.
De lichte formule verzwaart niet en laat geen afzettingen achter in het haar.

< strong style="color:#313131;font-family:ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:13px;background-color:#ffffff;">Uitgebreide 8-in-1 bediening:
1. Heropbouw van de haarvezel.
2. Hydraterend en gladmakend.
3. Voeding en versterking.
4. Intensieve regeneratie.
5 . Glans van de wortels tot de uiteinden van het haar.
6. Zacht en flexibel haar.
7. Eenvoudig kammen en stylen.
8. Bescherming tegen de schadelijke effecten van externe factoren.

Arganolie regenereert het haar van binnenuit en maakt de structuur intensief glad. Versterkt en hydrateert, geeft zachtheid en elasticiteit, beschermt tegen de schadelijke effecten van externe factoren.
Keratine is de basisbouwsteen van haar - het is verantwoordelijk voor hun conditie en gezonde uitstraling. Keratine herstelt op natuurlijke wijze de haarstructuur, voedt diep en regenereert. Verzacht en geeft glans.
Karitéboter hydrateert intensief, regenereert de haarvezel, herstelt het haar van de haarzakjes tot de punten. Het maakt het haaroppervlak glad en geeft het een buitengewone glans.
Klisolie versterkt de haarzakjes, kalmeert irritaties en jeuk van de hoofdhuid. Het voedt de verzwakte en beschadigde haarstructuur, stimuleert de haargroei en remt haaruitval. Het herstelt hun gezonde en mooie uiterlijk.
Paardenstaart- en brandnetelextracten kalmeren en normaliseren de hydrolipidenbalans van de hoofdhuid, hebben een antirooseffect en versterken de haarwortels.
Zijdeproteïnen bevorderen de intensieve reconstructie van beschadigd haar, dat uitzonderlijk zacht en glanzend wordt en gemakkelijk doorkambaar wordt.
D- panthenol beschermt, regenereert en versterkt het haar. Het voedt de hoofdhuid en versterkt zichtbaar de haarzakjes. Vitaminen A, E, F ondersteunen de haargroei en beschermen het tegen de nadelige effecten van atmosferische factoren.


Hoe te gebruiken:
Breng een kleine hoeveelheid van de conditioner aan op de gehele lengte van vochtig haar tot aan de wortels.
Na 3-5 minuten grondig afspoelen met warm water.

100326

Specifieke referenties

ean13
5907609387172

Eveline Argan & Keratin...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies