• Nieuw
Fitocosmetics Witte Valda Klei haarshampoo 270 ml

Fitocosmetics Witte Valda Klei haarshampoo 270 ml

€ 3,70
Inclusief belasting
118212

De shampoo versterkt het haar effectief en voegt vitaliteit toe

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Fitocosmetics Witte Valda Klei haarshampoo 270 ml

White Clay Wałdajska haarshampoo is een product gemaakt voor uitgebreide haarverzorging, dat zorgt voor diepe hydratatie en intensieve voeding. De shampoo versterkt het haar effectief, geeft vitaliteit en voorkomt gespleten haarpunten. Dankzij de innovatieve formule met unieke ingrediënten wordt het haar dikker, duurzamer en elastischer.

Belangrijkste ingrediënten:

-Witte Valda-klei: bekend om zijn reinigende en versterkende eigenschappen, reinigt het zachtjes de hoofdhuid terwijl het het haar voedt.

-Vloeibaar keratinecomplex: herstelt de haarstructuur, waardoor het glad en gezond wordt.

-Druivenpitolie: hydrateert en regenereert het haar diep en beschermt het tegen vochtverlies.

-Rhodiola rosea-extract: versterkt de haarzakjes en stimuleert hun groei, terwijl de elasticiteit van de lokken wordt verbeterd.

Shampoo met witte Valda-klei is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke verzorging die het haar versterkt, een gezonde uitstraling geeft en beschermt tegen beschadiging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de shampoo aan op vochtig haar, laat schuimen en was vervolgens af met warm water. Herhaal de handeling indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , Salvia officinalis- water , Schizandra Chinensis-fruitextract, Camellia Sinensis-bladextract, Cocamidopropyl-betaïne, Laurylglucoside, Cocoglucoside, Natriumlaureth- 5 carboxylaat, Glycerine, Glycereth-2-cocoaat, Kaolien, Vitis vinifera-zaadolie, Gehydrolyseerde keratine, Cocoyl Gehydrolyseerde haverproteïne, parfum, melkzuur, benzoëzuur, sorbinezuur, dehydroazijnzuur, benzylalcohol, styreen/acrylatencopolymeer, CI 42090, CI 61570. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

118212
veel

Specifieke referenties

EAN
4751042821981

Fitocosmetics Witte Valda...

€ 3,70
group_work Cookie toestemming