Alpecin Reinigende Haarshampoo Sensitiv S1 250 ml

€ 9,00
Inclusief belasting

Het product is bedoeld voor mensen met een gevoelige hoofdhuid, vatbaar voor haaruitval en kaalheid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Alpecin Reinigende Haarshampoo Sensitiv S1 250 ml

Sensitive S1 shampoo is een speciaal ontwikkeld product dat bijzonder zacht is voor de hoofdhuid en het haar. Het bevat een complex van actieve stoffen op basis van cafeïne, dat helpt de beschermende functies van de hoofdhuid te behouden en te stabiliseren. De shampoo beschermt de haarbol en versterkt het haar, wat bijdraagt aan een gezonde hoofdhuid. De werking is ook gericht op het versterken van de natuurlijke afweerfuncties van de hoofdhuid en bescherming tegen negatieve omgevingsinvloeden. Sensitive S1 shampoo is een product speciaal voor mensen met een gevoelige hoofdhuid, vatbaar voor haaruitval en kaalheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid shampoo over nat haar en masseer zachtjes in de hoofdhuid. Spoel vervolgens af met water en herhaal de procedure indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, PEG-3 distearaat, dinatriumlaurethsulfosuccinaat, natriumchloride, natriumcocoamfoacetaat, natriumlauroylsarcosinaat, PEG-7 glycerylcocoaat, Panthenol , parfum, citroenzuur, natriumcitraat, polyquaternium-7, PEG-200 gehydrogeneerde glyceryl Palmate, Allantoïne, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Cafeïne, Limoneen, Hexyl Cinnamal, Linalool, Fenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114739
a lot

Specifieke referenties

ean13
4008666200174

Alpecin Reinigende...

€ 9,00
group_work Toestemming voor cookies