Ronney Professional Regenerating Mask voor droog en beschadigd haar Multi Fruit Complex 1000 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Regenererend masker voor droog en beschadigd haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ronney Professional regenererend masker voor droog en beschadigd haar Multi Fruit Complex 1000 ml

Het regenererende masker voor droog en beschadigd haar is een fruitige formule die het optimale hydratatieniveau van het haar herstelt en de conditie ervan verbetert. De belangrijkste eigenschappen van dit masker zijn:

-Hydraterende en verbeteren van de conditie van het haar: Het masker hydrateert intensief en verbetert de conditie van het haar, waardoor het gezonde uiterlijk wordt hersteld.

-Bescherming tegen vrije radicalen: Dankzij het gehalte aan granaatappel- en appelextracten beschermt het masker de haarvezel tegen de effecten van schadelijke vrije radicalen, waardoor het haarverouderingsproces wordt vertraagd.

-Voedt en verhoogt de haardichtheid: Het masker voedt en verhoogt de haardichtheid, wat haaruitval en broosheid kan verminderen.

De geur van vers fruit die het masker begeleidt, maakt de verzorging tot een genot. Multi Fruit Complex is niet alleen aroma, ale ook een schat aan antioxidanten die het haar beschermen tegen de schadelijke effecten van externe factoren en het verouderingsproces. Het masker versterkt de haarkleur intensief, waardoor deze een natuurlijke glans krijgt. Hydrateert, voedt en verhoogt effectief het haarvolume, terwijl haaruitval en broosheid worden verminderd. Het resultaat is glad, glanzend en volumineus haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid van het masker op nat haar, voer een zachte hoofdhuidmassage uit gedurende 1-2 minuten, laat het masker vervolgens ongeveer 5 minuten op het haar zitten en spoel het vervolgens grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Cetrimoniumchloride, Dmdm Hydantoïne, Parfum, Glycerylstearaat, Punica Granatum Schorsextract (granaatappelextract), Pyrus Malus Fruitextract (appelextract), Cyclopentasiloxaan, Dimethicon, Ethylhexylpalmitaat, Propyleenglycol, Citroenzuur (citroenzuur) . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112802
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589154759

Ronney Professional...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies