ONLYBIO Hair in Balance Love zit in de haarconditioner die de haarschubben sluit 200 ml

€ 6,20
Inclusief belasting

Een conditioner die de haarschubben sluit is een uitstekende stap richting bewuste verzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

ONLYBIO Hair in Balance Love zit in de haarconditioner die de haarschubben sluit 200 ml

Een conditioner die de haarschubben sluit is een uitstekende stap richting bewuste verzorging. De conditioner bevat melk- en citroenzuur en wordt gekenmerkt door een verlaagde pH- en zuurreactie, waardoor vocht en waardevolle stoffen in de haarstructuur worden vastgehouden. Het heeft een beschermend effect, waardoor de weerstand van het haar tegen beschadiging wordt vergroot, en in het geval van geverfde lokken beschermt het tegen kleuruitwassing. Ongeacht het type haarporositeit zal de conditioner het haar een frisse, gezonde uitstraling en prachtige glans geven. De veganistische formule, rijk aan verzachtende middelen, beschermt tegen de schadelijke effecten van externe factoren, terwijl het zachtheid toevoegt en ruwheid elimineert. Ideaal voor de OMO-methode, als laatste fase van de zorg. De zoete geur van sappige frambozen brengt je in een romantische stemming.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na een minuut.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Coco-Caprylaat/Capraat, Behentrimoniumchloride, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, Citroenzuur, Glycolzuur, Melkzuur, Cetrimoniumchloride, Theobroma Cacaozaadboter, Bertholletia Excelsa (Brazilië) Notenolie, Tocoferol, Guarhydroxypropyltrimoniumchloride, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115587
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805287845

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 6,20
group_work Toestemming voor cookies