Ronney Professional Repair Mask voor gekleurd en beschadigd haar Color Repair 1000 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Het masker voor gekleurd haar verbetert de conditie van het haar na chemische behandelingen en behoudt de kleurintensiteit

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Ronney Professional herstellend masker voor gekleurd en beschadigd haar Color Repair 1000 ml

Het masker voor gekleurd haar is een ideaal product dat de conditie van het haar na chemische behandelingen verbetert en de intensiteit van de kleur behoudt. Dankzij de formule die rijk is aan voedingsstoffen herstelt het masker de vitaliteit van het haar, waardoor het een gezonde glans en zachtheid krijgt. Bovendien helpt het de duurzaamheid van de kleur te behouden en beschermt het haar tegen de negatieve effecten van externe factoren. Dit is een perfecte oplossing voor mensen die hun haar verven en de mooie uitstraling en kleurintensiteit ervan willen behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid van het masker op nat haar, voer een zachte hoofdhuidmassage uit gedurende 1-2 minuten, laat het masker vervolgens ongeveer 5 minuten op het haar zitten en spoel het vervolgens grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Cetrimoniumchloride, Glycerylstearaat, Prunus Yedoensis-bloemextract, Parfum, Propaandiol, Ethylhexylpalmitaat, Dimethicon, Cyclopentasiloxaan, Glycerine, Tetranatrium-EDTA, Citroenzuur, DMDM Hydantoïne. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112804
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589155831

Ronney Professional Repair...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies