Ronney Professional Smoothing Mask voor fijn en dof haar Silk Sleek 1000 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Gladmakend masker voor dun en dof haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Ronney Professional Smoothing Mask voor dun en dof haar Silk Sleek 1000 ml

Het gladmakende masker voor dun en dof haar is een uitstekend product dat speciaal is gemaakt voor haar dat vaak kampt met het probleem van kroeshaar. De werking van deze cosmetica is gebaseerd op zijde, die het haar niet alleen effectief glad maakt, ale ook het optimale hydratatieniveau herstelt en het een spectaculaire glans geeft. Na gebruik van het Ronney Smoothing Silk Sleek masker zal uw haar niet meer kroezend zijn en gemakkelijk doorkambaar zijn, waardoor het glad en glanzend blijft. Dit is de perfecte oplossing voor degenen die de controle over hun haar willen behouden en willen genieten van het effect van zijdezachte zachtheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid van het masker op nat haar, voer een zachte hoofdhuidmassage uit gedurende 1-2 minuten, laat het masker vervolgens ongeveer 5 minuten op het haar zitten en spoel het vervolgens grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Cetrimoniumchloride, Glycerylstearaat, Gehydrolyseerde zijde, Parfum, Ethylhexylpalmitaat, Dimethicon, Cyclopentasiloxaan, Tetranatrium EDTA, Citroenzuur, DMDM Hydantoïne. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112806
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060589155879

Ronney Professional...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies