Apis Kakadu Plum Algenmasker met chiazaden 200 g

€ 17,10
Inclusief belasting

Voor de normale, droge huid Maximaal voedend, multivitamine-algenmasker op basis van een uniek extract van de Australische Kakadu-pruim - een vrucht die bekend staat als 's werelds grootste bron van vitamine C

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Voor de normale, droge huid Een maximaal voedend, multivitamine-algenmasker op basis van een uniek extract van de Australische Kakadu-pruim - een vrucht die bekend staat als 's werelds grootste bron van vitamine C. Het verhoogt de antioxidantafweer van cellen om de huid beter te beschermen tegen oxidatieve stress . Versterkt met chiazaden, extracten van kersen, mango en biologische gojibessen stimuleert intensief de synthese van collageen en elastine, hydrateert en helpt de huid er langdurig gezond uit te laten zien. Het maakt de futloze huid onmiddellijk gerevitaliseerd en straalt een gezonde, energieke gloed uit.

 

HOE TE GEBRUIKEN

Voeg aan 20 gram van het algenmasker ongeveer 40 ml plat mineraalwater toe (maatbeker in de verpakking). Roer krachtig gedurende enkele tientallen seconden - het masker mag niet te dik of te vloeibaar zijn. Breng het met een spatel aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté.
Wacht 15-20 minuten en download het volledig. Als er resten van het masker op de huid achterblijven, verwijder deze dan met water of tonic.

Het is het beste om het een keer per week te gebruiken en daarvoor Plum Concentrate uit dezelfde lijn aan te brengen.

 

SAMENSTELLING

Solum Diatomeae ( Earth ), Algin, Calcium , Tetranatriumpyrofosfaat, Trinatriumfosfaat, Chiazaden, Calciumcarbonaat, Titaandioxide, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Prunus Cerasus Extract, Mangifera Indica Fruit Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Parfum.

104916

Specifieke referenties

ean13
5901810006563

Apis Kakadu Plum...

€ 17,10
group_work Toestemming voor cookies