Apis Hydro Evolution Extreem hydraterend algenmasker met peer en rabarber AQUAXTREME™ 200 g

€ 13,90
Inclusief belasting

Apis Hydro Evolution Aquaxtream algenmasker met peer en rabarber is bedoeld voor de verzorging van de beschadigde en vochtarme huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Apis Hydro Evolution Algenmasker met peer en rabarber Aquaxtream is bedoeld voor de verzorging van de beschadigde en vochtarme huid.

De formule van het masker met perenextracten maakt de huid niet alleen perfect glad en revitaliseert, maar is ook een rijke bron van vitamine A, B en C. Het Aquaxtrem-complex zorgt voor langdurige en intensieve hydratatie en herstelt de lipidenlaag van de opperhuid. Daarnaast bevat het aloë-extract en hyaluronzuur, die de huid extra hydrateren, en linnenextract, dat irritaties perfect verzacht en kalmeert.

Het apis-algenmasker verzorgt perfect de huid van het gezicht, hydrateert het diep en beschermt het tegen de schadelijke effecten van UV. Het maakt de huid glad en stralend.

HOE TE GEBRUIKEN

Voeg aan ongeveer 15 g van het masker ongeveer 40 ml plat mineraalwater toe, onder krachtig roeren, tot een dikke consistentie. Breng met een spatel aan op gezicht en hals en laat 15-20 minuten intrekken. Nadat het is uitgehard, verwijdert u het masker door het er volledig af te trekken. Was alle resten weg met een tonic.

SAMENSTELLING

Solum Diatomeae ( Earth ). Algin, Calcium , tetranatriumpyrofosfaat, trinatriumfosfaat, calciumcarbonaat, appelschil, titaniumdioxide. Pyrus Communis Fruit Extract, Rheum Rhaponticum Wortel Extract. parfum. kl. 19140, CI 42090.

104921

Specifieke referenties

ean13
5901810006525

Apis Hydro Evolution...

€ 13,90
group_work Toestemming voor cookies