Isana Foam douchegel 200 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Douche schuim

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Isana Foam douchegel 200 ml

Doucheschuim "Laat me knuffelen" is een product dat niet alleen een effectieve huidreiniging biedt, maar ook een aangename badervaring. Dankzij de romige en delicate textuur geeft het een verzorgd gevoel van top tot teen. De schuimformule verwijdert voorzichtig onzuiverheden en resten van cosmetica van het huidoppervlak, zonder de natuurlijke beschermende barrière aan te tasten. De huid is schoon, verfrist en klaar voor verdere verzorging. Voel je omhuld met de zachtheid en delicatesse van schuim. De formule is gemaakt om het gevoel van verzorging en voeding van de huid te geven. De rijkdom van verzorgende kokosolie hydrateert en regenereert de huid, waardoor deze zacht en glad wordt. Stap in de wereld van schattige alpaca's en geniet van je reis naar Zuid-Amerika. Het schuim zal je bekoren met de subtiliteit van de geuren van jasmijn, fresia en verzorgende kokosolie. Deze aroma's brengen welzijn en ontspannen de zintuigen en creëren een unieke sfeer tijdens het baden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de handpalm en verdeel het over een vochtige huid - tot er een romig, mild en overvloedig schuim ontstaat.

SAMENSTELLING

Aqua , Natrium Laureth Sulfaat, Isopentaan, Laureth-4, Glycerine, Coco-Glucoside, Isobutaan, Isopropyl Palmitaat, Parfum, Natrium Lauroyl Sarcosinaat, Fenoxyethanol, Cocos Nucifera Olie, Ethylhexyglycerine, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citroenzuur Zuur, Natriumbenzoaat, Tetranatrium EDTA, Hexyl Cinnamal, Linalool. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111196
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4305615846927

Isana Foam douchegel 200 ml

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies