Isana hydro Halloween ooglapjes 2 stuks

€ 2,70
Inclusief belasting

Oogpleisters zijn ontworpen om de zichtbare tekenen van vermoeidheid rondom de ogen te verfrissen, hydrateren en verminderen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Isana hydro Halloween ooglapjes 2 stuks

Vleermuisvleugelvormige ooglapjes zijn een product bedoeld voor de verzorging en verfrissing van de oogcontour. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en ingrediënten van deze vlokken:

-Hyaluronzuur: Hyaluronzuur is een vochtinbrengend ingrediënt dat helpt vocht in de huid vast te houden. Het hydrateert en helpt fijne rimpels glad te strijken.

-Sinaasappelextract: Sinaasappelextract is een ingrediënt met een voedende en revitaliserende werking. Het kan helpen uw huid te laten stralen en verfrist.

-Verfrissend en verkoelend effect: ISANA-oogpleisters zorgen voor een aangenaam verkoelend gevoel, wat wallen en donkere kringen onder de ogen kan helpen verminderen. Ze revitaliseren de vermoeide huid.

-Vermindering van donkere kringen en wallen: Door pads te gebruiken die zijn gedrenkt in actieve ingrediënten, kunnen ze zichtbare donkere kringen, wallen en tekenen van vermoeidheid rond de ogen helpen verminderen.

-Huidverdraagzaamheid dermatologisch bevestigd: Het product is dermatologisch getest, wat de compatibiliteit ervan bevestigt met de verzorging van de gevoelige huid rond de ogen.

-Veganistisch en microplasticvrij: De ooglapjes zijn vegan, wat betekent dat ze geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevatten. Bovendien zijn ze vrij van microplastics, wat goed is voor het milieu.

Oogpleisters zijn ontworpen om de zichtbare tekenen van vermoeidheid rondom de ogen te verfrissen, hydrateren en verminderen. Ze kunnen worden gebruikt voor een korte ontspanning of als onderdeel van een routinematige verzorging van de gevoelige huid rond de ogen.

HOE TE GEBRUIKEN

Scheur de folie en verwijder de ooglapjes. Breng de pads aan op de gereinigde huid direct onder de ogen. Laat 15 tot 20 minuten staan. Verwijder de pads en dep of masseer eventuele resten zachtjes in.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Chondrus Crispus Poeder, Glucomannan, Natriumhyaluronaat, Citrus Sinensis Fruit Extract, 1,2-Hexaandiol, Kaliumchloride, Caprylhydroxaminezuur, Xanthaangom, Butyleenglycol, Hydroxyacetofenon, Parfum, CI 77491, CI 77492. Volledige, huidige samenstelling INCI staat altijd op de verpakking

114034

Specifieke referenties

ean13
4305615986357

Isana hydro Halloween...

€ 2,70
group_work Toestemming voor cookies