BabyBoom Billen verzachtende crème voor kinderen en zuigelingen vanaf 1 dag van het leven 50 ml

€ 5,20
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Ik ben een natuurlijke, verzachtende billencrème die is gemaakt om de tere huid van baby's te beschermen tegen luieruitslag. Het is gemaakt op basis van een natuurlijke, veganistische formule en bevat ingrediënten die veilig zijn voor de tere huid van baby's.



HOE GEBRUIK JE MIJ?

Doe me op je handen, verdeel het voorzichtig over het gereinigde oppervlak van de babyhuid en laat het intrekken.Gebruik voor uitgebreide verzorging met andere cosmetica uit de BabyBoom lijn.
Wat kan ik je bieden?

Ik bescherm langdurig tegen irritatie en schuren, ondersteun regeneratie, verzacht reeds bestaande roodheid en ongemak veroorzaakt door het dragen van een luier. Ik kalmeer de jeuk en beperk de groei van bacteriën. Ik ben een integraal onderdeel van elke terugspoeling.


ik HYDREER

Laat de huid van uw baby niet de juiste hydratatie missen. Dankzij de ingrediënten in mijn interieur weet je zeker dat de huid goed gehydrateerd wordt.


IK REGENEREER

Het hydrateert niet alleen, maakt glad maar regenereert ook. Ik werk uitgebreid om voor het lichaam van uw kind te zorgen.
Ontdek mijn interieur

BABASSU NOTENOLIE

Het wordt gekenmerkt door hydratatie, verzachting en verbetering van de elasticiteit van de huid. Het voorkomt vochtverlies en versterkt de lipidenvacht.


VLAS EXTRACT

Het heeft sterk verzachtende eigenschappen. Hydrateert en is ideaal voor de droge huid die regeneratie nodig heeft.


MACADAMIA-OLIE

Het heeft een antibacteriële werking, regenereert en voorkomt schaafwonden.


Aqua ( Water ), propaandiol, coco-caprylaat/capraat, caprylic/capric Triglyceride, Polyglyceryl-2 Oleaat, Orbignya Oleifera (Babassu) Zaadolie, Macadamia Integrifolia Zaadolie, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter,Avena Sativa (Haver) Pitmeel,Polyhydroxystearic Zuur, polyglyceryl-3-diisostearaat, Euphorbia Cerifera (Candelilla)was, Magnesium , inuline, alfa-glucan Oligosaccaride, Linum Usitatissimum Bloemextract, Panthenol , Gluconolacton, allantoïne, tocoferylacetaat, polyglyceryl-2 Stearaat, Tocoferol, Beta-Sitosterol, Squaleen, Ascorbylpalmitaat, Glycine Sojaolie (sojaboon), dinatrium-EDTA, kaliumsorbaat, natrium Benzoaat, Parfum (Geur).
68315

Specifieke referenties

ean13
5903031255911

BabyBoom Billen...

€ 5,20
group_work Toestemming voor cookies