• -75%
  • outlet
  • 75%

ONLYBIO Kids mild schuim voor het wassen van lichaam en handen vanaf drie jaar 300 ml(20-05-2024)

€ 2,23
€ 8,91
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 2,67

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Dostępny

Het product wordt aanbevolen door de Poolse dermatologische vereniging. Product bevat Prebiotics Baby Complex, een natuurlijk beschermend schild van het microbioom de huid van je baby .

99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Formule schuim is specifiek gebaseerd op een uniek prebiotisch complex geselecteerde ingrediënten die een gunstig effect hebben op de huid, het beschermen van zijn natuurlijke microbioom. Een complex van milde wasstoffen van natuurlijke oorsprong reinigt en verzorgt zacht. Voedend zonnebloemolie hydrateert de huid en voorkomt overmaat uitdroging, irritatie en de werking van de externe omgeving. Als u zoekt: parabenen, PEG's, siliconen, paraffine, minerale oliën, fosfaten, stoffen van dierlijke oorsprong, die hebben we niet Je zal vinden. COSMOS NATURAL gecertificeerd door Ecocert Greenlife op overeenstemming met de COSMOS-standaard. VEGAN gecertificeerd. Onze verpakking zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn geschikt voor gerecycled.

Aqua, Dinatriumcocoylglutamaat, Coco-Glucoside, Glycerine, Cocamidopropylbetaïne, Natriumcocoylglutamaat, Levan, Natriumsurfactine, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Glyceryloleaat, Glucose, Gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, Fructose, Citroenzuur, Tocoferol, Sucrose , Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Parfum.
100745
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902811789004

ONLYBIO Kids mild schuim...

€ 8,91 € 2,23
group_work Toestemming voor cookies