Ecodenta Cosmoc Organic Vruchtentandpasta voor kinderen 75 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

ECODENTA COSMOS Fruit Tandpasta voor Kinderen 75 ml
De kinderen zullen haar echt leuk vinden. Onze zeer sappige en biologische formule met aloë-sap + xylitol zorgt echt voor je tanden. Het bestrijdt de vorming van tandsteen, hydrateert de mond en het tandvlees, en het beste is dat... het smaakt naar kauwgom. Super toch?!
99,7% van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.
10% van de ingrediënten is afkomstig van biologische boerderijen, gecertificeerd door Ecocert Greenlife in overeenstemming met de COSMOS-standaard
< strong style="color:#313131;font-family:ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:13px;background-color:#ffffff;">Gebruik: aanbevolen voor kinderen tot 7 jaar . Gebruik voor kinderen jonger dan zes jaar een hoeveelheid pasta ter grootte van een erwt onder toezicht van een volwassene om het risico van inslikken te minimaliseren. Het wordt aanbevolen om uw tanden twee keer per dag gedurende 2-3 minuten te poetsen. Raadpleeg uw tandarts of arts als u fluoride uit andere bronnen gebruikt.
INCI Ingrediënten: Glycerine*, Aqua *, Gehydrateerde Silica*, Aloe Barbadensis Juice **, Xylitol*, Cellulosegom*, Aroma *, Citroenzuur*, Kaliumsorbaat*, Natriumbenzoaat*, Xylitol*, Cellulosegom*, Aroma *.
*99,7% natural oorsprong van totale COSMOS ORGANIC gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens COSMOS- standard .
**10% van de totale ingrediënten zijn van biologische landbouw.

102094

Specifieke referenties

ean13
4770001001400

Ecodenta Cosmoc Organic...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies