Equilibra BABY delicate Hand- en gezichtszeep voor kinderen 250 ml

€ 5,61
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

normal ;"> Ideaal voor de dagelijkse hygiëne van de hand- en gezichtshuid van de baby vanaf de eerste levensdag. Het creëert een fluweelzacht schuim dat zacht reinigt en hydrateert. Dankzij de NO TEARS-formule kan het zonder zorgen op het gezicht worden gebruikt Gebaseerd op aloë vera en plantaardige glycerine die de huid hydrateren en verzachten Oppervlakteactieve stoffen van plantaardige oorsprong reinigen zachtjes met respect voor de natuurlijke balans van de huid Zoals alle producten in de lijn heeft het een fysiologische pH om de tere huid van de huid nog beter te beschermen kinderen.

 

HOE TE GEBRUIKEN

Giet het product in de handpalm en verdeel het door zachtjes de huid van het gezicht en de handen van het kind te masseren. Voorzichtig afspoelen. 

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Aloe Barbadensis- Juice , Ammoniumlaurylsulfaat, Cocamidopropylbetaïne, Natriumcitraat, Gluconolacton, Calendula Officinalis-bloemextract, Glycerine, Rosa Canina Callus Lysaat, Citroenzuur, Natriumchloride, Natriumbenzoaat, Benzoëzuur, Kaliumsorbaat, Parfum (Geur).

104047

Specifieke referenties

ean13
8000137013029

Equilibra BABY delicate...

€ 5,61
group_work Toestemming voor cookies