Mom & Who Schuim voor het wassen van intieme zones 150 ml

€ 7,60
Inclusief belasting

Delicaat plantaardig schuim voor het wassen van intieme zones door mama en wie? een uitzonderlijk zacht product voor de dagelijkse verzorging van gevoelige intieme zones

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Delicaat plantaardig schuim voor het wassen van intieme delen door mama en wie? uitzonderlijk delicaat product voor de dagelijkse verzorging van gevoelige intieme zones. Het schuim reinigt niet alleen effectief, maar verzacht ook irritatie en branderig gevoel en brengt verlichting. Dankzij het gebruik van delicate wasmiddelen met een milde pH tast het product de natuurlijke beschermende barrière van de huid niet aan.

< strong > Het werkt:

  • Shikakai-  is een zacht wasmiddel met een hoog gehalte aan saponinen en een milde pH.

  • gips paniculata-extract helpt het evenwicht van de natuurlijke bacteriële flora te herstellen, beschermt tegen onaangename kwaaltjes en verfrist. 

  • Extract van Egyptische kolibalvruchten is rijk aan lipiden, flavonoïden en organische zuren, waardoor het een zachte reiniging en regeneratie van de huid ondersteunt.

  • melkzuur helpt om de juiste pH van het intieme gebied te behouden, wat nodig is om de juiste bacteriële flora te behouden en vermindert het risico op infectie.

  • Yacon-sap en panthenol hydrateert de huid en kalmeert irritaties.

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik. Breng een kleine hoeveelheid schuim aan op uw hand en was vervolgens het intieme gebied dat is bevochtigd met water. Grondig spoelen met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Glucoside, Panthenol, Dinatriumlaurylsulfosuccinaat, Glycerine, Acacia Concinna Fruitextract, Balanites Aegyptiaca Fruitextract, Melkzuur, Polymnia Sonchifolia Juice , Gypsophila Paniculata Wortelextract, Dehydroazijnzuur, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Sorbinezuur, Benzyl alcohol.

104604

Specifieke referenties

ean13
5902539711677

Mom & Who Schuim voor het...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies