Nacomi Emulsie voor het wassen van lichaam en haar voor kinderen 250 ml

€ 7,30
Inclusief belasting


Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Product beschrijving

Nacomi Baby lichaams- en haarwasemulsie is een mild product dat is ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging en verzorging van de tere huid van kinderen en baby's vanaf de eerste levensdag. De oppervlakteactieve stoffen die erin zitten, verwijderen effectief dagelijkse onzuiverheden, zonder de natuurlijke lipidenlaag aan te tasten en de fysiologische pH van de huid te behouden. De emulsie is verrijkt met hydraterende, verzachtende en beschermende verzorgende ingrediënten. De belangrijkste daarvan zijn:

  • panthenol: kalmeert irritaties en roodheid, verzacht, verstevigt en hydrateert de huid ,
  • gehydrolyseerde rijstproteïnen: hebben een voedend en secundair hydraterend effect, regenereren en maken glad, waardoor de huid er gezond uitziet,
  • zoete amandelolie: beschermt, verzacht en voedt, creëert een laag op de huid die transepidermaal waterverlies beperkt,
  • glycerine: hydrateert de huid en helpt actieve ingrediënten door te dringen in de diepere lagen.

De emulsie voor het wassen van lichaam en haar heeft een delicate formule die gemakkelijk smeerbaar is en na contact met water verandert in een delicaat en zacht schuim. Het werkt perfect onder de douche en in bad. Na het wassen is de huid van de baby gereinigd, gevoed, zacht en voelt glad aan.

Het product is gemaakt met de veiligheid van de baby in het achterhoofd en bevat daarom geen stoffen die irritatie kunnen veroorzaken.

Sollicitatie

  • Dagelijkse reinigende verzorging voor lichaam en haar van kinderen en baby's vanaf de eerste levensdag.
  • Wasemulsie geschikt voor de gevoelige huid.

Gebruik

  • Breng een kleine hoeveelheid van de emulsie aan op de natte huid en het natte haar van de baby en spoel daarna grondig uit.
  • U kunt de emulsie van de bereiding van het bad gebruiken - voeg deze direct toe aan het water.
  • Vermijd contact van het product met de ogen.

Ingrediënten (INCI)

Aqua , Lauryl Glucoside , Cocamidopropyl Betaine, Glycerine , Glyceryl Stearaat, Natrium Hydroxypropyl Zetmeel Fosfaat, Panthenol , Prunus Amygdalus Dulcis Olie , Coco-Glucoside, Glyceryl Oleaat, Gehydrolyseerde Rijst Eiwit Rijst ), Ascorbylpalmitaat ( Vitamine C ), Gehydrogeneerde Palm Glyceriden Citraat, Lecithine ( Lecithine ), Tocoferol ( Vitamine E ), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Xanthaangom, Parfum, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Benzylalcohol.

Extra informatie

  • Ongeparfumeerd product.
103026

Specifieke referenties

ean13
5902539700268

Nacomi Emulsie voor het...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies