Nacomi Vochtinbrengende lichaamsemulsie voor kinderen 250 ml

€ 10,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

Nacomi Baby hydraterende lichaamsemulsie is een cosmetisch product dat is ontwikkeld voor de verzorging van de tere huid van kinderen en baby's. De formule, die beantwoordt aan de behoeften van de jongsten, zorgt voor een optimaal niveau van hydratatie en bescherming van de huid door de natuurlijke afweermechanismen vanaf de eerste levensdag te versterken. De aanwezigheid van geselecteerde verzorgende ingrediënten maakt de formule niet-irriterend.

De belangrijkste ingrediënten van de cosmetica zijn:

  • zoete amandelolie: heeft een secundaire hydraterende werking, bevat vitamine E , fytosterolen en carotenen,
  • kokosolie : is een verzachtend middel met regenererende, conditionerende en verzachtende eigenschappen,
  • illipe butter (shorea): voedt en verzacht de huid en vormt een beschermend laagje op het oppervlak,
  • pantenol : heeft een hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende werking,
  • kamille-extract: dankzij zijn antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen kalmeert en verzacht het irritaties.

De emulsie brengt verlichting aan de droge en jeukende huid, waardoor deze gehydrateerd, geregenereerd en fluweelzacht aanvoelt. Dankzij de gemakkelijk smeerbare consistentie en handige verpakking met dispenser is de dagelijkse verzorging niet alleen effectief en veilig voor de baby, maar ook gemakkelijker voor zijn verzorgers.

Sollicitatie

  • Dagelijkse hydraterende verzorging voor de droge en tere huid.
  • Lichaamsemulsie voor kinderen en baby's vanaf 1 levensdag.

Gebruik

  • Reinig en droog de huid van je baby.
  • Breng een kleine hoeveelheid van de emulsie aan op de huid en verdeel het zachtjes.
  • Vermijd contact met de ogen.

Ingrediënten (INCI)

Aqua , Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Cocos Nucifera- olie , Glycerine , Caprylic/Capric Triglyceride, Cetylalcohol, Butyrospermum Parkii- boter , Cetearylalcohol, Glycerylstearaat, Gehydrogeneerde farneseen, Shorea Stenoptera-zaadboter ( illipeboter ), Panthenol ( panthenol ), Stearinezuur , Chamomilla Recutita-bloemextract ( kamillebloemextract ), Citrus Aurantium Amara -bloemextract ( bittere sinaasappelbloemextract ), Jasminum Officinale-bloemextract ( bloemextract jasmijn ), Lavandula Angustifolia-bloemextract ( smalbladige lavendelbloemextract ), Paeonia Officinalis-bloemextract ( extract van witte pioenbloem ), extract van Prunus Serrulata-bloem ( extract van kersenbloem) , extract van Sambucus Nigra-bloem ( extract van vlierbesbloem ), Glycine Soja- olie, Rosa Damascena-bloemolie, Helianthus Annuus -zaadolie, natriumlauroylglutamaat, tocoferylacetaat ( vitamine E ), dehydroazijnzuur, citroenzuur, parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol.

103024

Specifieke referenties

ean13
5902539700244

Nacomi Vochtinbrengende...

€ 10,90
group_work Toestemming voor cookies