Rutinacea Max D3 60 tabletten

€ 5,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

Rutinacea Max D3 60 tabletten Aflofarm is een voedingssupplement bedoeld voor volwassenen. Het preparaat bevat een samenstelling van vitamines (vitamine C, vitamine D ), mineralen (selenium, zink ), evenals rutine en bioflavonoïden afkomstig van het extract van bittere sinaasappel.

Vitamine C, vitamine D, zink en selenium helpen bij het goed functioneren van het immuunsysteem. Daarnaast speelt vitamine C een rol bij de juiste aanmaak van collageen voor een goede werking van tanden, tandvlees, kraakbeen, botten en bloedvaten. Het draagt ook bij aan de vermindering van vermoeidheid en uitputting.

Vitamine D helpt bij het behoud van gezonde botten en ondersteunt de instandhouding van een normaal calciumgehalte in het bloed.

Zink speelt een rol bij het handhaven van het juiste zuur-base-evenwicht, ondersteunt het behoud van een normaal koolhydraatmetabolisme en helpt bij het behoud van normale cognitieve functies.

Selenium helpt bij het behoud van gezond haar en nagels, en ondersteunt ook de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en helpt bij het goed functioneren van de schildklier.

Voedingssupplement Rutinacea Max met vitamine D3 is in de vorm van tabletten. De aanbevolen inname is één tablet per dag. Het pakket is voldoende voor 60 dagen aanvulling van de voeding met de actieve ingrediënten van het product.

Sollicitatie

  • Voedingssuppletie met actieve ingrediënten in het preparaat (vitamine C, vitamine D , selenium, zink, rutoside, bioflavonoïden).
  • Voedingssupplement bedoeld voor volwassenen.

Aanbevolen inname

Rutinacea Max D3 - hoe te gebruiken?

  • Volwassenen: 1 tablet per dag.

Ingrediënten

Rutinacea Max ingrediënten met vitamine D3

L-ascorbinezuur, vulstof: sorbitolen, maïszetmeel, rutoside, vulstof: mannitol, extract van bittere sinaasappelvrucht, cholecalciferol, zinkgluconaat, aroma, natriumselenaat (IV), glansmiddel: magnesiumzouten van vetzuren, bindmiddel: polyvinylpyrrolidon , antiklontermiddel: siliciumdioxide, zoetstoffen: aspartaam, sucralose, acesulfaam K, sacharine.

1 tablet bevat:

  • vitamine C 120 mg (150%)*, rutoside 50 mg, zink 2 mg (20%)*, selenium 16 µg (29%)*, extract van bittere sinaasappelvruchten 33,33 mg, inclusief bioflavonoïden 20 mg, vitamine D 50 mcg (2000 IU) (1000%)*.

* RWS - Referentie-innamewaarde.

Waarschuwingen

  • Niet gebruiken als u allergisch bent voor een van de ingrediënten van Rutinacea Max D3 .
  • Bevat een bron van fenylalanine. Niet gebruiken bij mensen met fenylketonurie

Belangrijke tips

  • De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
  • Een uitgebalanceerd dieet en een juiste levensstijl zijn belangrijk voor het functioneren van het menselijk lichaam.
  • Het voedingssupplement kan niet worden gebruikt als vervanging (vervanging) van een gevarieerde voeding.
  • Het voedingssupplement dient buiten het bereik van kleine kinderen te worden bewaard, in de originele verpakking, bij een temperatuur beneden 25 ˚C.
  • Rutinacea Max D3 moet worden beschermd tegen licht en vocht.
  • De aanbevolen dagelijkse dosis voor consumptie niet overschrijden.
  • Het product bevat zoetstoffen.
  • Overmatige consumptie kan een laxerend effect hebben.

netto inhoud

60 tabletten

102893

Specifieke referenties

ean13
5902802700520

Rutinacea Max D3 60 tabletten

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies