Vicks Baby Rub Zalf 50 gr

€ 8,29
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

BESCHRIJVING

Een zachte cosmetica voor babyhuidverzorging - Vicks BabyBalm. Aloë-extract in de zalf hydrateert de huid perfect. De formule van het preparaat ook bevat een kruidensamenstelling op basis van rozemarijn en lavendel. De aroma's van kruiden die vrijkomen bij het inwrijven van de zalf versterken het aangenaam rustgevende effect van de massage en laten het kind ontspannen.

Toepassing

Vicks BabyBalm-zalf aanbevolen voor gebruik bij kinderen ouder dan 6 maanden als onderdeel van huidverzorging.

Sollicitatie

Vicks BabyBalm-zalf aanbevolen voor gebruik bij kinderen ouder dan 6 maanden als onderdeel van huidverzorging.

Extra informatie

Bewaar het product buiten het bereik van kinderen, op kamertemperatuur. Verwarm de zalf niet op het fornuis, in water, in de magnetron of in een verdamper.

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een bestanddeel van de zalf. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Niet onder de neus of in de mond gebruiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik zoals bedoeld. Voor extern gebruik. Masseer een kleine hoeveelheid zalf zachtjes in de huid van de borst en de buik. Vermijd contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Petrolatum, Terpentijn, Parfum, Paraffinum Liquidum, Cocos Nucifera-olie, Aloe Barbadensis-bladextract, Lavandula Angustifolia-olie, Thymol, Limonene, Linalool, Geraniol.

103780
just a few left

Specifieke referenties

ean13
8001090507747

Vicks Baby Rub Zalf 50 gr

€ 8,29
group_work Toestemming voor cookies