Mokosh gladmakende vijgen gezichtscrème 60 ml

€ 29,00
Inclusief belasting

Het verbetert de hydratatie van de huid, kalmeert irritaties en heeft een rustgevend effect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Laatste items in voorraad

Mokosh gladmakende vijgen gezichtscrème 60 ml

Gladmakende gezichtscrème met een delicate fruitige geur, perfect voor dagelijks gebruik. Het is de moeite waard om het zowel 's morgens als' s avonds te gebruiken. Het kan een uitstekende basis zijn voor make-up, omdat het snel intrekt, niet plakkerig is en de huid aangenaam glad maakt. Het werkt ook geweldig als je slaapt en voedt de huid uitgebreid, dus het is goed om een iets dikkere laag aan te brengen net voordat je naar bed gaat. Crème met een smakelijke vijgengeur voor regelmatige verzorging van alle huidtypes. Gemaakt op basis van natuurlijke oliën en extracten, heeft het sterke hydraterende, regenererende en voedende eigenschappen. Het bevat onder andere: exotische baobabolie, die een kalmerend en regenererend effect heeft, arganolie met een sterk hydraterende en verjongende werking, evenals jojoba-olie, die de huid verzacht en de hydrolipidenlaag herstelt. Bovendien hydrateren, verhelderen, voeden en beschermen actieve natuurlijke vijgen-, linnen- en katoenextracten en het AQUAXYL™-complex met natuurlijk xylitol de huid en beschermen ze tegen de schadelijke effecten van externe factoren en vrije radicalen.

De crème verzorgt perfect het gezicht, de hals en het decolleté en bij regelmatig gebruik:

- verbetert de hydratatie van de huid

- kalmeert irritaties en kalmeert

- verzacht en verstevigt de huid

- vermindert fijne rimpels, verjongt, verbetert het ovaal van het gezicht

- verbetert de huidskleur

- stimuleert de huid om te vernieuwen, voedt en regenereert

Het voordeel van dit product is vooral de innovatieve samenstelling. Natuurlijke gezichtscrèmes bevatten geen parabenen of formaldehyde, dit zijn chemische conserveermiddelen. Ze bevatten ook geen synthetische stoffen zoals SLS, die de huid vaak uitdrogen en de natuurlijke beschermende barrière schenden. Dus als je niet allergisch bent voor een van de ingrediënten, zal de natuurlijke gezichtscrème geen irritatie veroorzaken. De crèmes worden in geen enkel productiestadium op dieren getest. De crème bevat geen ingrediënten met contra-indicaties voor zwangere vrouwen.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de crème met uw vingertoppen in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en masseer. Gebruik de crème 's ochtends en 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Caprylaat/Capraat, Macadamia Ternifolia Olie, Polyglyceryl-3 Dicitraat/Stearaat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie, Isostearyl Isostearaat, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Olie, Glycerine, Glyceryl Stearaat, Argania Spinosa Kernel Olie, Adansonia Digitata Zaadolie, Stearylalcohol, Cellulose, Xylitylglucoside, Xanthaangom, Anhydroxylitol, Xylitol, Ficus Carica (vijg) Fruitextract, Gossypium Herbaceum (katoen) Zaadextract, Linum Usitatissimum (Lijnzaad) Zaadextract, Glucose, Tocoferol, Benzoëzuur, Tetranatrium Glutamaatdiacetaat, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, parfum, cumarine, linalool

109431
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902729033831

Mokosh gladmakende vijgen...

€ 29,00
group_work Toestemming voor cookies