Nivea 24H Hydration Nacht gezichtscreme Droge en gevoelige huid 50 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Deze unieke formule werkt in harmonie met uw huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nivea 24H Hydraterende Nachtgezichtscrème Droge en gevoelige huid 50 ml

Ontdek het geheim van intense hydratatie en regeneratie dankzij de unieke 24H Nourishing Night Cream. Deze unieke formule, verrijkt met natuurlijke amandelolie, sheaboter, provitamine B5, antioxidanten en een hydraterend complex, werkt in harmonie met je huid. Dit buitengewone vochtinbrengende voordeel voedt de huid intensief gedurende de nacht, waardoor het natuurlijke evenwicht en het diepe hydratatieniveau wordt hersteld. Het dringt diep door, maakt de huid glad en revitaliseert, terwijl het het nachtelijke regeneratieproces ondersteunt. De huid wordt beschermd tegen oxidatieve stress en vrije radicalen en bereidt zich voor op een nieuwe dag. De huidtolerantie is dermatologisch bevestigd, zodat u zorgeloos kunt genieten van de weldadige werking van de crème. Het aanbrengen is eenvoudig en aangenaam: de crème trekt snel in, waardoor de huid gehydrateerd, versterkt en glad wordt. Laat dit product de natuurlijke schoonheid van uw huid doen herleven, waardoor uw dagelijkse weerspiegeling in de spiegel vol leven en glans wordt.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op de gereinigde gezichtshuid, zachtjes masseren in cirkelvormige bewegingen. Vermijd direct contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, cetearylalcohol, butyrospermum parkii-boter, capryl/caprinezuurtriglyceride, gehydrogeneerde kokosglyceriden, methylpropaandiol, glycerylstearaatcitraat, cetearylisononanoaat, cocoglyceriden, hydroxypropylzetmeelfosfaat, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Panthenol , pantolacton, ethylhexylglycerine, xanthan Gom , Citroenzuur, Fenoxyethanol, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112599

Specifieke referenties

ean13
9005800227344

Nivea 24H Hydration Nacht...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies