Nivea Anti-Rimpel+Verstevigende Gezichtsnachtcrème 45+ 50 ml

€ 8,00
Inclusief belasting

Herstel het jongere, stevigere uiterlijk van uw huid met deze anti-rimpel nachtcrème

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nivea Antirimpel + Verstevigende Nachtgezichtscrème 45+ 50 ml

Zodra u de leeftijd van 45 jaar bereikt, merkt u dat uw huid enkele veranderingen ondergaat. Het begint zijn stevigheid en elasticiteit te verliezen en er verschijnen rimpels op het oppervlak, die verband houden met het effect van de zwaartekracht. Anti-Wrinkle + Firming Night Cream 45+ is gemaakt om uw huid 's nachts te ondersteunen in de strijd tegen deze tekenen van veroudering. De actieve formule van deze anti-rimpel gezichtscrème, verrijkt met macadamia-olie, is ontworpen om de zichtbaarheid van rimpels te verminderen en de stevigheid van de huid te verbeteren. De verstevigende crème is bovendien verrijkt met voedende sheaboter en panthenol om de huid langdurig te hydrateren, glad te maken en het regeneratieproces gedurende de nacht te ondersteunen. Als je 's ochtends wakker wordt, ontdek je een gevoel van gladheid en een mooie uitstraling.

Voordelen:

-Vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, waardoor het uiterlijk van de huid verbetert

-Het helpt de stevigheid van de huid te vergroten, wat belangrijk is na de leeftijd van 45 jaar

-Stimuleert het regeneratieproces van de huid 's nachts en werkt intensief en effectief

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de crème elke avond, na het reinigen van uw gezicht, zachtjes met bewegingen van onder naar boven op uw wangen, nek en decolleté. Breng het met cirkelvormige bewegingen aan op het voorhoofd en rond de ogen. Vermijd direct contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , isododecaan, C15-19-alkaan, isopropylpalmitaat, glycerine, ethylhexylcocoaat, dicaprylylether, tocoferol, natriumascorbylfosfaat, caprylyl / caprylglucoside, citroenzuur, natriumchloride, natriumhydroxide, trinatrium-EDTA, fenoxyethanol, benzethoniumchloride, natriumsulfaat , CI 16035, CI 61570. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112603

Specifieke referenties

ean13
5900017058979

Nivea...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies