AA Hyalu Pro-Age anti-rimpel gladmakende gezichtscrème voor de dag 50 ml

€ 7,60
Inclusief belasting

De crème is een uitstekende optie voor mensen die hun huid met de eerste tekenen van veroudering en uitdroging willen verzorgen om het jongere en stralende uiterlijk te herstellen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

AA Hyalu Pro-Age anti-rimpel gladmakende gezichtscrème 50 ml

De gladmakende antirimpelcrème is een formule die speciaal is ontwikkeld voor de verzorging van de vochtarme huid met de eerste tekenen van veroudering. Het werkt met behulp van verschillende actieve ingrediënten die tot doel hebben de huid voldoende te hydrateren en het ontstaan van rimpels te voorkomen. Dit is wat deze ingrediënten doen:

-4 x hyaluronzuur: Dit zijn vier verschillende vormen van hyaluronzuur die op verschillende niveaus van de opperhuid inwerken. Hierdoor zorgen ze voor intense hydratatie, verzachten en verstevigen van de huid en vullen ze rimpels op.

-Niacinamide: dit actieve ingrediënt activeert de synthese van ceramiden in de huid, waardoor het niveau van interne hydratatie toeneemt. Bovendien elimineert niacinamide verkleuringen en kleine huidonvolkomenheden.

-Q10 + Vitamine E: Dit zijn sterke antioxidanten met een hoge anti-verouderingseffectiviteit. Ze geven de huid uitstekende elasticiteit, uniforme kleur en jeugdige glans.

-Jojoba-olie: Deze olie versterkt de hydro van de opperhuid, waardoor waterverlies en uitdroging van de huid wordt voorkomen. Bovendien maakt het de huid zacht.

Onmiddellijke effecten na het eerste gebruik zijn onder meer intense hydratatie, verheldering, vermindering van de zichtbaarheid van rimpels, verbetering van de elasticiteit van de huid en vermindering van rimpels. Na 28 dagen regelmatig gebruik kunt u langetermijneffecten verwachten, zoals een verdere verbetering van de huidelasticiteit en een verdere vermindering van rimpels.

HOE TE GEBRUIKEN

Iedere ochtend aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , polyglyceryl-6-stearaat, dicaprylylether, glycerine, coco-caprylaat/capraat, pentyleenglycol, cetearylalcohol, glycerylstearaat, dimethicon, cellulose, bis-diglycerylpolyacyladipaat-2, Simmondsia Chinensis-zaadolie, natriumhyaluronaat-crosspolymeer, natriumgeacetyleerd hyaluronaat , Gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, Niacinamide, Natriumhyaluronaat, Oenothera Biennis-olie, Calendula Officinalis-bloemextract, Ubiquinone, Tocoferol, Tocoferylacetaat, Squalaan, Allantoïne, Polyglyceryl-6-behenaat, Glycerylstearaatcitraat, Glycerylbehenaat, Gehydrogeneerde palmolie, Ammoniumacryloyldimethyltauraat / VP Copolymeer, citroenzuur, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112895
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116083735

AA Hyalu Pro-Age...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies