AA Face It Spot SOS Cream- serum voor gezicht tegen oneffenheden 15 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Dit product is bijzonder nuttig bij het verminderen van acne, roodheid en het regenereren van de huid die door onvolkomenheden is aangetast

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

AA Face It SOS spot Cream- serum voor gezicht tegen oneffenheden 15 ml

Spot Cream-Serum for Imperfections is een gespecialiseerd product binnen de AA Face it !-verzorgingslijn, dat vriendelijk is voor de gecombineerde, vette en acnehuid. Dit spotcrème-serum is ontworpen om acne-laesies effectief te verminderen, roodheid te elimineren en de huid te regenereren. Hier zijn de belangrijkste actieve ingrediënten en voordelen van het gebruik ervan:

- Amandelzuur: dit zuur helpt de verschijning van acne-laesies te verminderen door de huid zachtjes te exfoliëren. Dit is een proces dat de huid helpt regenereren en opnieuw opbouwen.

-Zink PCA: Van zink is bekend dat het de symptomen van acne verlicht en overmatige talgafscheiding remt. Dit is belangrijk omdat overmatige talgafscheiding een van de factoren is die bijdragen aan de vorming van acne-laesies.

-Azelaïnezuur: dit zuur heeft veel voordelen voor de huid die gevoelig is voor acne. Het verheldert verkleuringen, heeft antibacteriële eigenschappen (wat belangrijk is in de strijd tegen bacteriën die dzik veroorzaken) en maakt de huid glad.

-D- pantenol : Dit ingrediënt heeft een verzachtende werking op irritaties en ondersteunt de regeneratie van de huid, wat belangrijk is als de huid geïrriteerd is door acne.

Dit spotcrème-serum is hypoallergeen, wat betekent dat het vriendelijker is voor de gevoelige huid, en is klinisch getest op mensen met allergieën. Bovendien is het veganistisch en niet op dieren getest, wat belangrijk kan zijn voor wie aandacht besteedt aan de ethiek van cosmetica.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 2-3 keer per dag (ook 's nachts) een klein beetje van de crème aan op alle onvolkomenheden

SAMENSTELLING

Aqua , Panthenol , Pentyleenglycol, Amandelzuur, Kaolien, Polyglyceryl-3 Distearaat, Glycerine, Squalaan, Polyacrylaat Crosspolymeer-6, Cetearylalcohol, Hydroxyacetofenon, Zink PCA, Betaïne Salicylaat, Azelaïnezuur, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Glycerylstearaat, Tocoferylacetaat, Allantoïne , Inuline, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Mica, Tinoxide, Natriumhydroxide, CI 77891 De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112902
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116091976

AA Face It Spot SOS Cream-...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies