Face Queen voedende anti-rimpel gezichtscrème 50 ml

€ 6,10
Inclusief belasting

Het werkt zacht, hydrateert en voedt en zorgt voor een gezond en stralend uiterlijk van de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Face Queen Voedende Antirimpel Gezichtscrème 50 ml

Antirimpelcrème is een uitstekend huidverzorgingsproduct dat veel voordelen biedt. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van dit product:

-Verbeter de spanning en stevigheid van de huid: Antirimpelcrème helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren, wat het verouderingsproces kan tegengaan.

-Hydratatie: Dankzij de aanwezigheid van vochtinbrengende ingrediënten, zoals avocado, hydrateert het product de huid effectief, waardoor uitdroging en verlies van elasticiteit wordt voorkomen.

-Voeding en verzachting: Actieve ingrediënten in de crème voeden de huid, waardoor deze glad en zacht aanvoelt.

-Bevorder de glans van de huid: De crème geeft glans en een gezond uiterlijk aan de huid, waardoor deze stralender wordt.

-Elasticiteit: Verbetert de elasticiteit van de huid, wat de zichtbaarheid van rimpels kan helpen verminderen.

-Veganistische formule: Het product is vegan, wat betekent dat het geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat en geschikt is voor mensen die de voorkeur geven aan producten zonder dierlijke ingrediënten.

-Natuurlijke ingrediënten: De receptuur van het product is gebaseerd op ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor het huidvriendelijk is en minder gevoelig voor irritatie.

Antirimpelcrème is een ideale oplossing voor diegenen die hun huid willen verzorgen, de conditie en het uiterlijk ervan willen verbeteren en de tekenen van veroudering willen voorkomen. Het werkt zacht, hydrateert en voedt en zorgt voor een gezond en stralend uiterlijk van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend en avond een kleine hoeveelheid van het product aan op de gereinigde gezichtshuid. De crème is een uitstekende basis voor make-up.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Capryla-te/Capraat, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Cetearylalcohol, Glycerylstearaat, Propaandiol, Kaliumcetylfosfaat, Glycerine, Niacinamide, Glycerylstearaatcitraat, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Tocoferol, Benzylalcohol, Benzoëzuur, dehydroazijnzuur, parfum, limoneen, citral, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113135
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904569230425

Face Queen voedende...

€ 6,10
group_work Toestemming voor cookies