Apis Ceramide Power Set Gezichtscrème 50 ml + Gezichtsmasker 50 ml

€ 22,80
Inclusief belasting

De set is het perfecte cadeau voor degenen die willen genieten van een mooie, gehydrateerde en gevoede huid, zowel overdag als tijdens de nachtelijke regeneratie.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

De cadeauset bevat hoogwaardige cosmetische producten die de gezondheid en het uiterlijk van uw huid helpen verzorgen. Dit is inbegrepen:

-Ceramide Power - Voedende dagcrème (50 ml): Deze innovatieve dagcrème bevat een combinatie van ceramide 6 ingesloten in liposomen met Yuzu-plantceramiden, die doordringt tot in de diepe lagen van de opperhuid. Ze helpen de natuurlijke hydro van de huid weer op te bouwen en verhogen de collageensynthese. Bovendien is de crème verrijkt met caroteen, ingekapselde vitamine E, neroliwater en passievruchtextract, waardoor uw huid gevoed, gerevitaliseerd en de kleur egaliseert. Dankzij deze crème wordt de huid gehydrateerd en wordt het trekkerige en droge gevoel geëlimineerd, waardoor comfort gedurende de dag wordt gegarandeerd.

-Ceramide Power - Nourishing Night Mask (50 ml): Dit voedende nachtmasker bevat ceramiden 6 in moderne dragers, gecombineerd met Yuzu-plantenceramiden. Ze bereiken de diepere lagen van de opperhuid, herstellen de natuurlijke hydrolipidenlaag en verhogen het hydratatieniveau van de huid. Het masker is verrijkt met perzikolie, sheaboter, caroteen, organisch neroliwater en passievruchtextract, wat een gunstig effect heeft op de intensieve nachtelijke regeneratie van de huid. Dankzij de multidimensionale werking wordt uw huid na het ontwaken zacht, soepel en uitgerust.

De set is het perfecte cadeau voor degenen die willen genieten van een mooie, gehydrateerde en gevoede huid, zowel overdag als tijdens de nachtelijke regeneratie.

114219

Specifieke referenties

ean13
5901810050276

Apis Ceramide Power Set...

€ 22,80
group_work Toestemming voor cookies