LaQ Kozioł z Poznania Stuk zeep voor mannen 85 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

BESCHRIJVING

Zeep met de geur van exclusief herenparfum met toevoeging van reinigende actieve kool.

Het is een handgemaakte glycerinezeep gemaakt voor mannen, gemaakt volgens LaQ eigen recept. Zeep is universeel. Je kunt het gebruiken om je lichaam, gezicht, handen te wassen i do te scheren. Bovendien schuimt het perfect en reinigt het zachtjes zelfs de tere en gevoelige huid, waardoor het goed verzorgd en heerlijk geurend blijft. Deze zeep bevat reinigende actieve kool, cacaoboter, mango en sheaboter die de huid reinigen, hydrateren en verzorgen.



HOE TE GEBRUIKEN

Was de huid van uw handen of het hele lichaam met zeep, spoel de resten van de cosmetica grondig af. Droog de zeep na gebruik af.

Een hoge luchtvochtigheid in de kamer kan ervoor zorgen dat er waterdruppels op de zeep verschijnen. Dit is een natuurlijk verschijnsel en heeft geen invloed op de kwaliteit van de zeep. Product voor uitwendig gebruik. Vermijd de ogen.

                                                                          

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Sorbitol, Natriumstearaat, Natriumlauraat, Propyleenglycol, Natriumoleaat, Natriummyristaat, Natriumchloride, Parfum, Houtskoolpoeder, Glyceryl Mono Lauraat, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao (Cacao) Zaadboter, Butyrospermum Parkii (Sheaboter) , Mangifera Indica (Mango) Zaadboter, Natriumthiosulfaat, Natriumcitraat, Titaandioxide, Citroenzuur Trinatriumsulfosuccinaat, Pentanatriumpentetaat, Tetranatriumetidronaat, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexeencarboxaldehyde, Linalool, Butylfenylmethylpropional, Limoneen

104083
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902730835240

LaQ Kozioł z Poznania Stuk...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies