Holika Holika Sparkling Lemon - Exfoliërende Peeling voor alle huidtypes 150 ml

€ 15,10
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Holika Holika Sparkling Lemon Peeling Gel is een exfoliërende scrub ontworpen voor alle huidtypes. Verwijdert effectief dode huidcellen, verzacht en verstevigt de teint. Het reinigt de huid van overtollig talg, maakt verstopte poriën en elimineert mee-eters. Bevat geen parabenen, minerale olie, ingrediënten van dierlijke oorsprong, ethanol en kunstmatige kleurstoffen.

Actieve ingrediënten:

Citroenextract - effectief rijk aan vitamine C bestrijdt een doffe huid, helpt de aanmaak van collageen en voorkomt fotoveroudering.

Extracten van bessen, suikerriet en sinaasappel - verbeteren uiterlijk van de teint, pigmentatie neutraliseren door te verhelderen. verzacht de huid, ze verkleinen vergrote poriën en reguleren de afscheiding van talg.

Thermaal water - (Onsen-Sui) van de warmwaterbron (Mount Jeju Sanbangsan) helpt effectief te reinigen poriën, voorkomt de vorming van acne, verwijdert alle onzuiverheden.

Olie van theeboom - verstrakt de huid, elimineert ontstekingsprocessen, verheldert, verbetert de elasticiteit van de huid, heeft antibacteriële en antibacteriële eigenschappen ontstekingsremmend. Het reinigt en versnelt de celregeneratie.

101946

Specifieke referenties

ean13
8806334383602

Holika Holika Sparkling...

€ 15,10
group_work Toestemming voor cookies