Thuya wimperlifting kit

€ 89,00
Inclusief belasting

Kit voor wimperlifting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Thuya wimperlifting kit

Wimperlifting - een behandeling die natuurlijke wimpers permanent krult, reflecteert en donkerder maakt. Het effect houdt 6 tot 8 weken aan.

De set bevat: permanente gel 15 ml, vloeibare neutralisator 15 ml, lifting glue 15 ml, siliconen rollers en een houten stok.

Permanente gel 15 ml.

Het belangrijkste product dat wordt gebruikt voor de wimperliftbehandeling. Wordt gebruikt om de natuurlijke krul van het haar te veranderen. Hierdoor kunnen we wimpers krullen of onhandelbare wenkbrauwen rechttrekken. Het hoofdbestanddeel van het product, thioglycolzuur, lost op een veilige manier de keratinebinding van het haar op zodat we het weer de gewenste vorm kunnen geven. Zeer efficiënt. Gemaakt in Barcelona.

Vloeibare neutralisator 15 ml

Herstelt de keratinebinding van het haar in een nieuwe twist. De samenstelling van het product bevat keratine, wat de hoge kwaliteit van het product bewijst. Haar gevuld met keratine wordt dikker en gezonder. Een essentieel element van de wimperliftbehandeling en permanente wenkbrauwstyling, aangebracht om het effect van de permanente gel te neutraliseren en het haar te voeden.

Wimperlifting lijm 15 ml

Transparante wimperlifting lijm. Het wordt gebruikt om haar op siliconenrollers te plakken en om vormen aan het ooglid te bevestigen. Het heeft een handige applicator in de vorm van een dunne borstel, die uw werk zal vergemakkelijken en u in staat stelt om de juiste hoeveelheid lijm aan te brengen.

Siliconen rollen. Door de juiste maat van de roller te kiezen, kunt u een sterker of zwakker kruleffect krijgen. De rollers zijn herbruikbaar, gemaakt van siliconen. De beschikbare rolmaten zijn: S, M, L. De prijs van de set is inclusief rollen in maat M.

SAMENSTELLING

Wimper lift lijm: Polyisopreen, Aqua ( Water ), Polyurethaan-11, Ammonium Hydroxide, Parfum (Geur), Hydroxypropyl Methylcellulose, DMDM Hydrantoin, PVP, CI 77742, CI 45410.

Permanente gel: Aqua (water), ammoniumthioglycolaat, ammoniumbicarbonaat, ammoniumacryloyldimethyltauraat/VP-copolymeer, dipropyleenglycol, gehydrolyseerd collageen, ammoniak, ethanolamine, dinatrium-EDTA, Bosweliia serrata-gom, natriumhydrosulfiet, fenoxyethanol, natriumhydroxide, benzoëzuur, natriumbenzoaat . De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110616
just a few left

Specifieke referenties

ean13
8412751100182

Thuya wimperlifting kit

€ 89,00
group_work Toestemming voor cookies