Clavier DU2O Double Volume MIX wimperplukjes 9 mm, 10 mm, 11 mm

€ 6,80
Inclusief belasting

Wimperbosjes zijn een ideale oplossing voor zowel make-upprofessionals als beginnende amateurs

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Clavier DU2O Double Volume MIX wimperplukjes 9 mm, 10 mm, 11 mm

Wimperbosjes zijn een ideale oplossing voor zowel make-upprofessionals als beginnende amateurs. Dankzij hun dubbele volume bereik je een spectaculair effect van mooie en pluizige wimpers, die lijken op het effect van professionele wimperextensions in een schoonheidssalon.

Belangrijkste kenmerken van wimperplukjes:

- C-krul, 20D, lengte 10 mm: De wimpers hebben een perfecte C-krul die perfect blend met natuurlijke wimpers, waardoor een natuurlijk effect ontstaat. Bovendien zijn ze 0,10 dik en 20D, wat betekent dat ze extreem dik zijn, wat perfect is voor het verkrijgen van opvallende oogmake-up.

-Licht en gemakkelijk aan te brengen: De wimpers zijn licht van gewicht, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen en zeer gemakkelijk aan te brengen zijn. Ze verzwaren de wimpers niet en veroorzaken geen zwaar gevoel.

-Gemaakt van natuurlijke zijde: het materiaal dat wordt gebruikt om de wimperplukjes te produceren is natuurlijke zijde, wat veel voordelen heeft. Wimpers gemaakt van dit materiaal zijn glad, voelen zacht aan, elastisch en hebben een prachtige glans. Na een tijdje na het aanbrengen worden ze onmerkbaar en veroorzaken ze geen irritatie.

-Beschadigt de natuurlijke wimpers niet: de wimperplukjes zijn ontworpen om uw natuurlijke wimpers niet te beschadigen. Dankzij het correct aanbrengen en verwijderen kunt u genieten van het effect van dikke en mooie wimpers zonder het risico te lopen uw eigen haartjes te beschadigen.

-Uitstekende werking: Het effect na gebruik van wimperplukjes is vergelijkbaar met professionele wimperextensions in een schoonheidssalon. Je make-up krijgt een uniek, flirterig karakter, waardoor jij je bij elke gelegenheid speciaal voelt.

Wimperbosjes zijn perfect voor evenementen, fotosessies en dagelijkse make-up. Dankzij hen kunt u een opvallende en elegante ooglook creëren, waarbij uw natuurlijke schoonheid wordt benadrukt.

HOE TE GEBRUIKEN

Maak eerst je wimpers grondig schoon van make-up. Kies vervolgens de juiste lengte en vorm van de wimpers, zodat u ze met een gerust gevoel draagt. Scheur met een pincet de klont bij de wortel af en dompel de punt voorzichtig in de transparante of zwarte lijm, afhankelijk van je natuurlijke wimperkleur of voorkeur. Plaats een plukje wimpers op uw wimpers langs de lijn van uw natuurlijke wimpers, beginnend vanaf de binnenkant van uw oog. Wacht een paar seconden tot het droog is en gebruik een wimperborstel om de plukjes voorzichtig met je natuurlijke wimpers te kammen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113090

Specifieke referenties

ean13
5907465651226

Clavier DU2O Double Volume...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies