MollyLac Rubber Base Bouwrubber basis 5 ml

€ 4,01
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Zelfnivellerende, dikke basis met een unieke rubberen formule voor gel en hybride in een transparante kleur zal u zeker aanspreken en uw nummer 1!

Hard en duurzaam en tegelijkertijd extreem flexibel!
De extreem plastische structuur omhult je nagel zodat deze zonder belemmeringen gezond en sterk kan groeien. MollyLac rubberen basis is een product voor speciale taken. Reik ernaar als je een unieke look en extreme controle over je manicure nodig hebt.

Gebruik:
- Breng een dunne laag van de basis aan op de zorgvuldig voorbereide nagelplaat. Gebruik dan meer om de curve en top te bouwen.
- Na uitharding kunt u direct de kleur aanbrengen of de dispersie verwijderen met een reiniger en eventuele oneffenheden wegwerken met een blok.
- U kunt de volgende stappen volgen zoals in het geval van hybride styling of de nagelplaat verven met traditionele vernis.

Samenstelling: Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamaat, HEMA, Isobornyl Methacrylaat, Cellulose Acetaat Butyraat, Hydroxycyclohexyl Fenyl Keton, Trimethyl-benzoyl Difenylfosfine Oxide, Glycol HEMA-Methacrylaat Bis(Methacryloyloxyethyl) Fosfaat, p-hydroxyanisol, Hydrochinon

102299

Specifieke referenties

ean13
5903599347653

MollyLac Rubber Base...

€ 4,01
group_work Toestemming voor cookies