EO Laboratorie Land Vitamine Serum 30 ml

€ 9,10
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Serum voor de gezichtshuid - herstelt en verheldert, bevat een antioxidant, verjongend complex dat huidfibroblasten (dermiscellen) beschermt tegen oxidatieve stress, wat resulteert in langzamere huidveroudering. Herstelt effectief de collageenverbindingen in de huid, waardoor deze veerkrachtiger en jonger wordt. Organisch acerola-extract versterkt het anti-aging effect, verzadigt de huid met waardevolle stoffen en aminozuren. De uitgebreide werking van vitamine PP en C verstevigt en verbetert de algemene conditie van de huid, waardoor deze uitgerust en stralend wordt.

U kunt het serum op zichzelf gebruiken, zonder crèmes te gebruiken. Geschikt voor dagelijks gebruik.

< strong > Biologisch acerola-extract - is een recordhouder op het gebied van vitamine C. Een acerolavrucht van 5 g bevat evenveel vitamine C als een kilo citroenen! Vitamine C is een sterke antioxidant die hydrateert, de huid elastischer maakt en veroudering tegengaat. Acerola-extract heeft ook verhelderende eigenschappen. Vitamine C is betrokken bij de productie van collageen dat nodig is voor de regeneratie van bindweefsel. Collageen maakt de huid veel elastischer en gladder.

Hoe te gebruiken: Breng met licht masserende bewegingen een kleine hoeveelheid serum aan op de gereinigde huid. Geschikt voor dagelijks gebruik. Voor extern gebruik.

100142

Specifieke referenties

ean13
4627089433787

EO Laboratorie Land...

€ 9,10
group_work Toestemming voor cookies