MollyLac Gel in bottle Jasmine nagelgel in flacon met multifunctioneel kwastje 10 g

€ 8,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Gel in fles MollyLac - multifunctionele nagelgel in een flesje met kwastje

Er komt een revolutie in nagelstyling aan!

1-fase, zelfnivellerende gel voor het opbouwen van nagels, verpakt in een handige flacon met kwastje.

De innovatie waar je op hebt gewacht! Perfect voor verlengingen op de vorm, maar ook voor het opbouwen en repareren van natuurlijke nagels. De nieuwste generatie van het product, zijn unieke eigenschappen en gebruikscomfort, evenals een meer flexibele dan gewone gelformule is een recept voor succes!

Eén product - vele mogelijkheden! De gel is de perfecte oplossing wanneer u behoefte heeft aan: Superstructuur, versteviging, verlenging, correctie!

Beperk de werktijd tot een minimum! Dankzij de handige borstel versnelt u de manicureprocedure aanzienlijk, waardoor u de winst van uw salon kunt maximaliseren! De applicatie is uiterst eenvoudig - pak het product rechtstreeks uit de fles met een kwast en breng aan zoals je nodig hebt.

" Must Have " van elke gerenommeerde stylist! De eenfasige en extreem duurzame gelformule harmonieert perfect met de natuurlijke nagelplaat, waardoor een onberispelijke styling zonder luchtbellen en een lelijke gele kleur ontstaat.

Volledige controle over het toegepaste product!

Dankzij de dikke consistentie kunt u een perfecte apex en C-curve creëren.Het overstroomt de nagelriemen niet en beschermt perfect tegen mechanische schade en externe factoren. Breng je manicure naar een hoger niveau! Gel in Fles MollyLac is perfect voor de "gel zonder zagen" methode.

Duurzaam bij het dragen, comfortabel bij het zagen! Het brokkelt niet af, het breekt niet. Bestand tegen hoge temperaturen - wordt niet zacht tijdens gebruik.

Voordelen:

  • Maximale korte nagelstylingtijd
  • Ultra natuurlijke uitstraling
  • Gemakkelijk aan te brengen dankzij een speciaal daarvoor bestemde borstel
  • Dichte, zelfnivellerende, eenfasige formule met een dispersielaag
  • Perfecte hechting op de natuurlijke nagelplaat

Uithardingstijd:

  • UV/ LED -lamp 48w. jaren 30-60
  • LED 48w. 30 sec

HOE TE GEBRUIKEN:

Verlenging:

Bereid de natuurlijke nagel voor door deze tot een minimum in te korten, verwijder de nagelriemen, licht mat met een vijl of een 180 grit polisher en ontvetten, bijv. nagel prep MollyLac. Indien nodig - gebruik een zure primer, daarna een zuurvrije primer en wacht ca. 60 seconden.

Bereid de sjabloon zo voor dat deze perfect op de vrije rand past. Breng de gel aan op de vorm en de nagel, met een dunne laag, om de juiste vorm en lengte te geven. Uitharden in de lamp.

Breng een dunne laag van het product aan op de hele nagel en begin dan met het aanbrengen van een grote druppel met bouwen. Na het verkrijgen van een bevredigende vorm, uitharden in de lamp. Verwijder de dispersielaag met een reiniger en begin met zagen. Geef de definitieve vorm en breng een afwerklaag aan. Bijvoorbeeld Doctor Top.

Bovenbouw:

Bereid een natuurlijke nagel voor, geef hem de juiste vorm en lengte, verwijder nagelriemen, matteer de nagel met een 180-grit vijl of polijstmiddel en ontvet, bijvoorbeeld nagelvoorbereiding. Indien nodig - gebruik een zure primer, daarna een zuurvrije primer en wacht ca. 60 seconden.

Breng een dunne laag van het product aan op de hele nagel en begin dan met het aanbrengen van een grote druppel met bouwen. Na het verkrijgen van een bevredigende vorm, uitharden in de lamp. Verwijder de dispersielaag met een reiniger en begin met zagen. Geef de definitieve vorm en breng een afwerklaag aan. Bijvoorbeeld Doctor Top.

102360
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903990500862

MollyLac Gel in bottle...

€ 8,30
group_work Toestemming voor cookies