Semilac Extend 5in1 Hybride lak /808/ Pastel Mint 7 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

BESCHRIJVING:

We weten heel goed dat de tijd die u met uw gezin doorbrengt, buitengewoon belangrijk voor u is. We weten ook dat u graag voor uzelf zorgt, maar soms ziet u af van een bezoek aan een manicuresalon omdat u de momenten met vrienden of familie niet wilt missen. Semilac lost uw probleem op. Hier is een hybride lak, waarmee het maken van gladde en goed verzorgde nagels eenvoudig en snel wordt als nooit tevoren! Het volstaat om slechts één innovatieve Semilac Extend 5in1 hybride lak te gebruiken! Dankzij dit product creëer je een prachtige manicure, maar kun je de plaat ook opbouwen en verlengen - tot wel 1 cm! Nagels zoals uit de salon? Nu is het mogelijk! Doe ze samen en het wordt makkelijker, zuiniger en leuker.

Semilac Extend 5in1 Pastel Mint 808 in een pastel mint kleur is ook:

baseren,

· kleur,

bovenkant,

de mogelijkheid om de nagelplaat op te bouwen,

Kan tot 1 cm verlengd worden!

De tint pastel mint is niet alleen een keuze voor energieke vrouwen. De kleur past perfect bij zowel delicate als intense nagellakken. Barwa past goed bij een iets donkerdere teint.

Dit revolutionaire product kan een steun zijn voor een gebroken, broze nagel of zal een geweldige achtergrond vormen voor andere Semilac-kleuren. Het is ook een alternatief voor gel, waardoor het opbouwen en verlengen van nagels op een eenvoudigere manier gebeurt. Perfect voor zowel beginnende gebruikers als voor meer gevorderde gebruikers. Met Semilac Extend 5in1 creëer je nog sneller en voordeliger een hybride manicure en geniet je tot wel 21 dagen van een prachtige styling!

GEBRUIK:

Het aanbrengen van Semilac Extend 5in1 lak is gemakkelijk en aangenaam - het zal zelfs voor mensen die net aan hun avontuur met nagelstyling beginnen geen probleem zijn. Semilac Extend 5in1 wordt gebruikt als één product met 5 eigenschappen of als basis - bijvoorbeeld voor Franse styling.

Het product heeft een iets dunnere consistentie dan de klassieke Semilac Extend Base. Daarom raden we aan om de aangebrachte laag Semilac Extend 5in1 direct na het aanbrengen uit te harden.

UITHARDINGSTIJD:

UV LED lamp 9 W - 2 x 60 sec
UV LED-lamp 24 W - 2 x 60 sec.
UV LED-lamp 36 W - 2 x 30 sec.
UV-lamp 36 W - 120 sec.

SAMENSTELLING:

Di-HEMA trimethylhexyl dicarbamaat, HEMA, isobornylmethacrylaat, celluloseacetaatbutyraat, hydroxycyclohexylfenylketon, trimethylbenzoyldifenylfosfineoxide, glycol HEMA-methacrylaat, siliciumdioxide, PEG-9-dimethacrylaat, bis(methacryloyloxyethyl)fosfaat, bis(glycidoxyfenyl)propaan/bisaminomethylnorbornaancopolymeer , Aluminiumhydroxide, CI 77891, CI 42090, CI 47000, BHT, Hydrochinon, p-Hydroxyanisol.




102806

Specifieke referenties

ean13
5902751431735

Semilac Extend 5in1 Hybride...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies