AA Wings of Color Volume Lift Mascara 10 g

€ 10,60
Inclusief belasting

Het effect van verdikte, lange wimpers

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Laatste items in voorraad

AA Wings of Color Volume Lift Mascara

De combinatie van een speciaal geprofileerd borsteltje en super formule garandeert het effect van verdikte, lange wimpers. De actieve ingrediënten die erin zitten: biotyna en rozemarijnextract zullen je wimpers met de dag gezonder maken. Spring in het oog met spectaculaire wimpers in een intense, diepe kleur. Hypoallergeen product, klinisch getest bij mensen met een allergie, speciaal aanbevolen voor de gevoelige huid. Gecertificeerd product, ook geschikt voor veganisten en vegetariërs.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de mascara vanaf de wortel tot aan de punt van de wimpers aan met een zigzagbeweging en druk zachtjes in de richting van de krul.

SAMENSTELLING

Aqua , CI 77499, Stearinezuur, Polyglyceryl-6 Stearaat, Myristyl Myristaat, Copernicia Cerifera Wax, Euphorbia Cerifera Cera, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Capryl/Caprinezuur Triglyceride, Kaolien, Glycerine, Glyceryl Stearaat, Caprylyl Glycol, Biotine, Helianthus Annuus Zaadolie, Hydroxyethylcellulose, Dinatriumfosfaat, Ureum, Polyglyceryl-6 Behenaat, Rosmarinus Officinalis-bladextract, Propaandiol, Hydroxyacetofenon, Xanthaangom, Natriumcitraat, Natriumhydroxide, Citroenzuur.

106209
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116070414

AA Wings of Color Volume...

€ 10,60
group_work Toestemming voor cookies