Claresa Like A Glue Wenkbrauwgel /01/ TAUPE 8 gr

€ 5,20
Inclusief belasting

Wenkbrauwgel is een revolutionair product voor wie volledige controle over zijn wenkbrauwen wil hebben

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Claresa Like A Glue Wenkbrauwgel /01/ TAUPE 8 gr

Wenkbrauwgel is een revolutionair product voor wie volledige controle over zijn wenkbrauwen wil hebben. Deze supersterke kleurgel zorgt voor een langdurig lamineereffect, geeft volume aan de wenkbrauwen en maakt ze optisch dikker. Dankzij de verzorgende formule droogt het snel, waardoor een matte en duurzame laag ontstaat die bestand is tegen vocht, zweet en andere externe factoren. Tegelijkertijd is het gemakkelijk af te wassen bij het verwijderen van make-up, waardoor volledig gebruikscomfort wordt gegarandeerd.

HOE TE GEBRUIKEN

Borstel je wenkbrauwen met een gel van de geselecteerde kleur en geef ze de gewenste vorm. Met een precieze siliconenborstel kunt u het haar in de goede richting schikken. Als u houdt van het effect van "gelijmde" haren, die doen denken aan lamineren, geef het product dan even de tijd om in te stellen en druk vervolgens de haartjes met uw vingertop tegen de huid.

SAMENSTELLING

Aqua , VP/VA-copolymeer, glycerine, propyleenglycol, Aloe Juice , Panthenol , xanthaangom, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, [+/-] CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77007. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115913
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819821017

Claresa Like A Glue...

€ 5,20
group_work Toestemming voor cookies