AA Wings of Color STAR SECRETS The Wet Bronzer Romige bronzer 13 ml

€ 12,90
Inclusief belasting

Geef contouren aan je gezicht als een professional met een langdurige, ego bronzer

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
11
Niet op voorraad

AA Wings of Color STAR SECRETS The Wet Bronzer Romige bronzer 13 ml

Geef contouren aan uw gezicht als een professional met ego langdurige, romige bronzer die nauwkeurige 3D-contouren biedt in een neutrale, koele tint. De fluweelzachte, romige formule past perfect bij de huid, waardoor u de kleurintensiteit kunt verlagen door opeenvolgende lagen van het product aan te brengen. De innovatieve sponsapplicator zorgt voor een aangename en gelijkmatige verdeling. Daarnaast is het product verrijkt met verzorgende hyaluronzuur en peptiden. Klinisch getest bij mensen met een allergie, garandeert een veilig gebruik.

HOE TE GEBRUIKEN

Draai de applicator naar de AAN-positie. Breng het product met één beweging of een stampende beweging aan en vervaag met een spons. Draai vervolgens de applicator naar de UIT-positie en sluit deze.

SAMENSTELLING

Aqua , isododecaan, boornitride, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, polyglyceryl-4-isostearaat, dicaprylylcarbonaat, gehydrogeneerd polydeceen, propyleenglycol, Magnesium , cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicon, Hyaluronic Acid , pentapeptide-18, acetylhexapeptide-8, Allantoïne, stearalkoniumhectoriet, tocoferylacetaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, propyleencarbonaat, tocoferol, caprylylglycol, glycerine, triethoxycaprylylsilaan, pentaerythrityltetra-di-t-butylhydroxyhydrocinnamaat, CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 77 491. Volledig, actueel lineup INCI staat altijd op de verpakking

116020

Specifieke referenties

ean13
5900116096681

AA Wings of Color STAR...

€ 12,90
group_work Toestemming voor cookies