Biovax Limited regenererend haarmasker Biologische hennep en Ashwagandha 250 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Intens gladmakend masker

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Biovax Limited regenererend haarmasker Biologische hennep en Ashwagandha 250 ml

Intensief gladmakend masker is een behandeling voor droog, broos en moeilijk doorkambaar haar. Regenereert intensief droog haar, beschadigd door styling of kappersbehandelingen. Het bevat natuurlijke actieve en verzorgende ingrediënten die intensief regenereren, zorgen voor hydratatie en de lipidebarrière van het haar herstellen. De verkwikkende geur van hennep met een delicate hint van Ashwagandha prikkelt de zintuigen. Biologische hennepolie, een bron van omega 3- en omega 6-zuren, zorgt voor hydrolipidenbalans, hydrateert en beschermt het haar tegen microdamage. Ashwagandha - Indiase ginseng heeft hydraterende eigenschappen van de bol tot de uiteinden, heeft een sterk antioxiderende werking. Spirulina is rijk aan eiwitten en waardevolle vitamines en mineralen, geeft het haar een uitzonderlijke glans en maakt het glad.

Het effect van eiwitverzachtend haar:

- zichtbare gladheid en glans

- haar geregenereerd en gemakkelijk doorkambaar

- grotere flexibiliteit en weerstand tegen schade

- herbouwde structuur, verminderde breekbaarheid van het haar

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de juiste hoeveelheid van het masker aan op gewassen, handdoekdroog haar. Masseer voorzichtig in je haar. Om het effect van intensieve regeneratie en sterke voeding te verkrijgen, brengt u Termocap aan en laat u het gedurende 15 minuten of langer intrekken. We raden aan om je haar in een handdoek te wikkelen om tijdens de behandeling een constante temperatuur te behouden. Spoel daarna grondig af met koud water. De behandeling moet elke 5 dagen worden herhaald.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Quaternium-91, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Cannabis Sativa (Hennep) Zaadolie, Withania Somnifera (Ashwagandha) Wortel Extract, Spirulina Maxima Extract, Pisum Sativum (Erwt) Peptide, Gehydrogeneerde ricinusolie/sebacinezuurcopolymeer, stearamidopropyldimethylamine, cetrimoniummethosulfaat, PPG-3 benzylethermyristaat, butyleenglycol, parfum, Leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, citroenzuur, Cl 19140, Cl 42090 De actuele samenstelling staat op de productverpakking

109879

Specifieke referenties

ean13
5903246240733

Biovax Limited regenererend...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies