MollyLac /708/ Sparkling French hybride nagellak Wedding Queen 5 g

€ 4,40
Inclusief belasting

Geniet van een unieke kijk op uw bruiloft met de collectie " Sparkling French "

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

MollyLac /708/ Sparkling French Wedding Queen hybride nagellak 5 g

Sparkling French is een unieke collectie die 9 delicate tinten bevat, geïnspireerd op de belangrijkste dag in het leven van elke vrouw: de trouwdag. Deze subtiele roze tinten met toevoeging van een miljoen glinsterende deeltjes zijn perfect voor elke bruid die er oogverblindend uit wil zien op haar trouwdag. Ongeacht of u kiest voor een Franse, babyboomer- of uniforme styling met glitters, "Sparkling French" zorgt voor uw onberispelijke look. MollyLac hybride nagellakken uit deze collectie worden gekenmerkt door eenvoudige applicatie en perfecte consistentie, wat een nauwkeurige en snelle manicure mogelijk maakt. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en ontworpen voor professionele salons. Ze hebben een veilige samenstelling, waardoor ze niet alleen effectief zijn, ale ook veilig voor je nagels. De beslissing welke kleur u kiest, is aan u. We kunnen u echter alleen maar vertellen dat u in de collectie "Sparkling French" zeker een tint zult vinden die uw dromen van een perfecte bruiloftsmanicure zal vervullen. Een voorbeeld van een kleur uit deze collectie is "Wedding Queen" - een perfecte roze tint met prachtige deeltjes die uw bruiloftsmanicure zullen laten opvallen. Het is vermeldenswaard dat de nagellakken uit deze collectie semi-transparant zijn.

Waarom zou je deze "Sparkling French" collectie hebben?

-Perfecte consistentie

-Uitstekende pigmentatie

-Duurzaamheid tot 4 weken

-Geen formaldehyde, DBP en tolueen

-Kan worden gewassen met vloeistoffen op acetonbasis

HOE TE GEBRUIKEN

Bereid de nagelplaat voor (verwijder nagelriemen en films, bijvoorbeeld met een freesmachine, matteer de plaat met een vijl of een polijstmachine van de geselecteerde gradatie)

Ontvet de nagelplaat, breng een dunne laag basis aan speciaal voor deze collectie en hard uit

Breng een laag van de gekozen kleur aan en hard uit in de LED lamp (de handeling kan herhaald worden. Vanwege de hoge pigmentatie dienen ultradunne lagen aangebracht te worden)

Om het glanzend te maken, bedek het met een toplaag speciaal voor deze collectie. Laat het opnieuw uitharden in de lamp, vergeet niet om ook de vrije rand te beschermen! Schudden voor gebruik.

Uithardingstijd: 48W LED-lamp - 30 sec

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113051

Specifieke referenties

ean13
5903990528699

MollyLac /708/ Sparkling...

€ 4,40
group_work Toestemming voor cookies