QueenLac UV nagellak /22/ Heather 5 ml

€ 9,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

family :Montserrat, sans-serif;background-color:#ffffff;">De heidebloem wordt geassocieerd met passie, liefde en spirituele balans... Dit is onze volgende kleur in het magische QuennLac-palet.

INFORMATIE
Dekking: Dekt in één laag
Schaduw: violet
Deeltjes: geen
Afwerking: klassiek
Inhoud: 5 ml
Collectie: "Op kantoor"

Heather is de kleur van vrouwen die waarde hechten aan onafhankelijkheid in het leven. Ze realiseren met succes zelfs de meest geheime dromen. Heather zal hen moed en motivatie geven en elke stilering uniek maken.
Heather is de kleur van vrouwen die geluk hebben in het leven omdat ze geloven dat alles mogelijk is. Ze worden bewonderd en gerespecteerd, en de heidekleur zal hen beschermen tegen negatieve energie.
Heide is de kleur voor vrouwen die willen liefhebben en bemind willen worden. Voor vrouwen die hun kleine onvolkomenheden accepteren en elke dag vol liefde en levensvreugde uit bed komen.
Het is een kleur voor een vrouw als jij!

Ingrediënten: Aliphatisches Urethan Acrylate, Ethoxyliertes Trimethylolpropane- Triacrylate, 2 Hydroxyethyl Methacrylate, Isobornyl Methacrylate, Diphenyl (2,4,6- Trimethylbenzoyl) fosfine oxide, Pentaerythritol tetrakis (3-mercaptopropionate), Pyrogene Kieselsäure hydrophob, CI 77891, CI 77491, C.I 77266, CI 77499, polyacrylaat in 1-methoxy-2-2 propanolacetaat, dispergiermittel, butylhydroxytoluol

102127

Specifieke referenties

ean13
5904183650210

QueenLac UV nagellak /22/...

€ 9,90
group_work Toestemming voor cookies