MollyLac /562/ Flashing Lights Hybrid Varnish Oh , so Glow ! 5 ml

€ 4,40
Inclusief belasting

Een verrassende hybride lak met een dubbel effect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

MOLLYLAC HYBRIDE POLISH FLASHING LIGHTS OH , ZO GLOW ! 5 NR.562

Verras iedereen met je styling door te kiezen voor een hybride lak uit de Flashing Lights serie. Het is een reeks kleurrijke, sprankelende met een miljoen glimmende deeltjes nagellakken. Eén lak - twee verschillende effecten. De eerste is een ingetogen kleur met toevoeging van delicaat, fijn stof, de tweede versie is een prachtige, sappige kleur verrijkt met duizenden glanzende deeltjes. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste top aan te doen en je kunt de styling creëren waar je van droomt. Deze serie is de perfecte keuze voor een zomerse manicure. De kleuren van poetsmiddelen zijn universeel, dus ze passen bij elke gelegenheid i do bij elke stijl. Kies een van de Flashing Lights lakjes en schitter deze zomer! De tint Oh, so glow is een koel roze met de toevoeging van een miljoen glanzende, kleine deeltjes.

HOE TE GEBRUIKEN

Na het aanbrengen en uitharden van de hybride basislaag kunt u een dunne laag Flashing Lights vernis aanbrengen en uitharden in de lamp. U kunt de actie herhalen om het effect te versterken.

Om de styling te fixeren, breng je een laag topcoat aan op de nagels. Met een matte of glanzende afwerking. Laat alles in de lamp uitharden, was op het einde eventueel het geheel met een reiniger.

105611
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903990502118

MollyLac /562/ Flashing...

€ 4,40
group_work Toestemming voor cookies