MollyLac /446/ Womanity Cat Eye Hybrid Lak Maledives 5 ml

€ 5,80
Inclusief belasting

Glinsterende gekleurde hybride lak voor Cat Eye

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

MOLLYLAC HYBRIDE LAK WOMANITY CAT EYES - MALEDIVES 5 ML NR 446

Wil je iedereen verrassen met je styling, dan moet je kiezen voor een hybride lak uit Womanity Cat Eye serie. Deze lijn bestaat uit kleurrijke hybride lakken die magnetische deeltjes bevatten, waaruit je met behulp van een speciale magneet unieke patronen kunt creëren. Je kunt het ook zonder magneet aanbrengen, dan verschijnt er een prachtig glinsterend oppervlak op je nagels. Maldives is een blauwe hybride lak met een azuurblauwe gloed, verrijkt met glinsterende deeltjes. Het beste effect is zichtbaar na het vooraf aanbrengen en uitharden van witte of zwarte hybridelak.

HOE TE GEBRUIKEN

- Na het aanbrengen en uitharden van de basis en de basiskleur (bij voorkeur wit of zwart) Womanity Cat Eye lak op de nagels aanbrengen. Als je dan een speciale magneet hebt, breng deze dan aan op de plaats van je keuze op de nagel, houd een kleine afstand en creëer een ongewoon patroon.

- Na het afronden van de styling, hardt u de indrukwekkende manicure in de lama uit. Breng ten slotte een laag glanzende toplaag aan, hard deze uit in de lamp en was met een reinigingsmiddel.

107017

Specifieke referenties

ean13
5903718349490

MollyLac /446/ Womanity Cat...

€ 5,80
group_work Toestemming voor cookies