Nowa Kosmetyka Serum do paznokci "Na ratunek po hybrydzie" 25 g (30-04-2023)

€ 9,20
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8
Dostępny

Vind je het leuk als je nagels sterk, gezond en glanzend zijn en ze je constant parten spelen?Of misschien heb je onlangs een hybride gedownload en vraag je je af hoe je de schade snel kunt herstellen en de oude toestand kunt herstellen? De reden is niet belangrijk. Maar als je niet meer wilt breken, splijten, oneffenheden en bramen, dan heeft een gemeenschappelijk doel ons hier gebracht.

Serum "To the rescue after hybrid" is een voedend concentraat dat elke taak aankan. Een gespleten, gescheurde tegel? Het maakt het haar onmiddellijk glad en herstelt zijn glans. Dun als papier, vermoeide tegels? Het zal ze verharden en kracht toevoegen. Bij regelmatig gebruik helpt het de nagels te versterken en te laten groeien. Tijdelijk gebruikt, zal het je snel helpen genieten van de volgende mani. We raden aan om het op nagels aan te brengen zonder vernis, met een dunne laag, met je vinger of een kwast.

strong Het werkt:

  • Keratine - een eiwit dat de bouwsteen is van onze nagels en haar. Hierdoor is het serum als een pleister voor een beschadigde nagel, het verhardt en versterkt het.
  • Karitéboter - je kunt uren praten over de effecten, maar we zullen proberen onze verrukking kort en specifiek uit te drukken ;) Dit natuurlijke vet houdt de hydratatie vast, regenereert de hydrolipidenbarrière, beschermt de nagel tegen de uitdrogende effecten van reinigingsmiddelen en verzacht de nagelriemen.
  • Lanoline - hierdoor ontsnapt er geen water uit de nagels of opperhuid. Lanoline is als een beschermende impregnering tegen ongunstige externe omstandigheden.
  • Bijenwas - het is de aanwezigheid ervan die ervoor zorgt dat de nagels weer elastisch en glanzend worden
  • Xanthaangom - mimo zijn indrukwekkende naam is het een volledig natuurlijke, plantaardige suiker, en in onze cosmetica hydrateert het de nagels en zorgt het voor een goede consistentie.
  • Vitamine E - met recht de vitamine van de jeugd genoemd. Het beschermt de huid (interessant ook de cosmetica zelf!) tegen oxidanten, d.w.z. achteruitgang en veroudering.
  • Essentiële oliën - antiseptisch en stimulerend voor de bloedsomloop.

Het serum is geconserveerd met natuurlijke oliën en ingrediënten die hun derivaten zijn. Er zijn geen parabenen, kleurstoffen, kunstmatige geurstoffen en andere dingen die een reparatieconcentraat absoluut niet mag bevatten.

100676
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903760295820

Nowa Kosmetyka Serum do...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies