Mydlarnia Cztery Szpaki Natuurlijke Vloeibare Zeep Love 500 ml

€ 9,90
Inclusief belasting

Love soap schuimt perfect, en is tegelijkertijd perfect dik en aangenaam gel - daarom ook zeer efficiënt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
< strong > Bij het maken van de Love-zeep waren we er vanaf het begin zeker van dat we iets aan het voorbereiden waren dat een geweldige bestseller zou worden. Allereerst weten we al dat de consistentie en kwaliteit van onze vloeibare zeep een echte hit. Het is aangenaam dik, daarom schuimt het perfect met zelfs een kleine hoeveelheid. Daarom gaat een glazen fles zeep van 500 ml heel, heel lang mee. Aan dit alles hebben we een van je favoriete aroma's toegevoegd, namelijk de geur samenstelling van Love oil Het kon niet fout gaan.

ACTIE:

Love soap (net als de rest van onze vloeibare zepen) schuimt perfect en is tegelijkertijd perfect dik en aangenaam gelachtig - waardoor het ook zeer efficiënt is. Letterlijk een druppel is genoeg om je handen grondig te wassen. En eigenlijk niet alleen handen, want Love werkt ook prima als douchegel. Niet alleen vanwege de handige formule, maar vooral vanwege het waanzinnige, intense aroma. Wie de geurnoten van onze gelijknamige olie kent, weet al wat hij kan verwachten. Eerst komt een aangename, grapefruit, bitterzoete verfrissing. Later komen diepere, meer oosterse akkoorden van patchouli naar voren met het aroma van ylang-ylang olie. Dit is absoluut een van onze en je favoriete geuren composities fris en tegelijkertijd aangenaam sensueel. We weten al dat deze zeep de perfecte aanvulling zal zijn op de best verkopende massageolie.

Glycerine, de basis van de zeep, is een natuurlijke bevochtiger - het hydrateert de huid, verzacht het en elimineert elk trekkerig gevoel. In onze zeep hebben we het gecombineerd met eenvoudige, klassieke oliën: kokos en olijfolie. Ze hebben een voedende en beschermende werking - ze voorkomen overmatige afvoer van water uit de opperhuid en helpen zo deze te beschermen tegen uitdroging. De betaïne in de zeep is een oppervlakteactieve stof - het heeft een reinigende, maar ook verzachtende en gladmakende werking. Decylglucoside heeft ook was- en emulgerende eigenschappen en stabiliseert tegelijkertijd het schuim goed. Het is een van de meest delicate, niet-irriterende wasmiddelen - hierdoor kan het worden gebruikt door mensen met huidproblemen en kinderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op natte handen, verdeel het voorzichtig over het oppervlak en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Verzeept: Glycerine, Cocamidopropyl Betaine, Kokosolie, Decyl Glucoside, Olijfolie, Grapefruit Essentiële Olie, Patchouli Essentiële Olie, Ylang Ylang Essentiële Olie

103668

Specifieke referenties

ean13
5903641980432

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 9,90
group_work Toestemming voor cookies